Grosseto

Phở Bò a severní Vietnam

MARCELA VUONG

V severním Vietnamu se kuchyně trochu liší podle toho kde se nacházíte, zda v horách či ve městě. Jaká jídla jsou obvyklá pro jednotlivé části, jaké suroviny se používají a co je zde zvykem Vám při kurzu vaření bude vyprávět Marcela VUONG.

Vietnamská kuchyně je jednoduchá a racionální. Má velmi blízko k čínské kuchyni, protože Vietnamci převzali od čínských kuchařů princip vaření – snaží se najít rovnováhu mezi kontrastními chutěmi, vůněmi i konzistencí pokrmu. Tradičním pokrmem pro severní Vietnam je Phở Bò, vietnamské snídaňové jídlo. Jde o silný vývar z morkových kostí, hovězího masa, cibule a koření, obsahuje hlavně černý kardamom, badyán, skořici a hřebíček. součástí jsou i ploché nudle Phở a další důležité ingredience, které dělají tuto polévku jedinečnou. Nučíme Vás jak na to !!!

 

Co si uvaříme ?


Nộm Xoài

mangový salát s krevetami


 Nem rán

smažené závitky


Phở Bò

polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři