Proč neapolská pizza? Neapolská pizza je jednou z nejznámějších a nejoblíbenějších na světě, známá svou tenkou, křupavou a zároveň nadýchanou krustou. Peče se na vysoké teplotě v peci, což ji dává tu pravou kouřovou chuť a skvélé aroma. A to je právě to kouzlo, které se naučíte vytvořit!
Co vás čeká?
• Tajemství přípravy dokonalého neapolského těsta
• Naučíte se přípravit těsto na neapolskou pizzu způsobem "Impasto diretto" ( přímý způsob )
• Naučíme vás jak připravit bochníčky na neapolskou pizzu
• Natrénujete si jak správně otevřít těsto do správného tvaru
• Výběr surovin: od rajčat až po pravou mozzarellu di bufala, ozdobení pizzy
• Triky pro správné pečení křupavé pizzy v pizza peci nebo v troubě
• Vytvoření pizzy Margherita a dalších klasických neapolských variant
kurz trvá přibližně 4 hodiny, je vhodný pro začátečníky, kterří si pizzu připravují doma v pizza peci nebo přímo v troubě
kurz není vhodný pro podniky ( těsto je přizpůsobené na domácí pečení ) - v případě zájmu o gastro kurz rádi vám jej připravíme na míru
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.
Kurz je určen jak pro začátečníky, tak pro nadšence, kteří chtějí prohloubit své dovednosti.
Přijďte objevit kouzlo neapolské pizzy a zažijte autentické italské chutě!