Co vás v kurzu čeká?
Pod taktovkou Báry z DOLCE se vydáte na sladkou cestu od klasiky francouzské cukrařiny po sezónní autorské kreace. Společně zvládneme vše od základu až po detaily, které dělají dezert nezapomenutelným:
Dokonalé odpalované těsto – klasická i moderní pressovaná verze
Křupavý craquelin – naučíte se připravit a kombinovat s různými chutěmi
Tvarování a pečení éclairs, choux i legendárního Paris-Brest
Plnění a zdobení – od šlehané karamelové ganache po jemné gely
Sezónní kombinace chutí:
Paris-Brest: křupavý craquelin, čokoládové ganache, praline z lískových ořechů
Pressované odpalované: vanilkový krém, jahodové compoté, jahodová namelaka
Pâte à choux: kokosový krém, mango-maracuja compoté
Pro koho je kurz vhodný ?
Kurz je určený pro všechny milovníky sladkého – od nadšených domácích cukrářů po profesionály, kteří chtějí zvládnout odpalované těsto a francouzské dezerty s osobitým českým nádechem. Perfektní pro ty, kdo chtějí objevovat nové techniky, sezónní chutě a posunout své cukrářské umění dál.
Co si z kurzu odnesete :
Naučíte se připravit odpalované těsto k dokonalosti
Zvládnete craquelin, jemné krémy, ganache i ovocné gely
Objevíte kombinace, které propojí francouzský šarm s českou sezónou
Odnesete si tipy a triky, které pozvednou vaše dezerty na profi úroveň
A hlavně – krabičku vlastních sladkých výtvorů, na které budete pyšní
Co je součástí kurzu ?
Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda
Vybavení: veškeré kuchyňké vybavení a zástěry zapůjčíme, pomocníky nám budou roboty od Kitchen Aid
Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.
Přijďte si užít den plný inspirace, sladkých vůní a francouzského šarmu!




