Jak se sami přesvědčíte z nadcházejícího kurzu a z receptů, příprava mořských plodů na grilu není nijak složitá. Také není časově náročná, možná jen pár hodin předem musíte myslet na případnou marinádu, stejně tak jako je to u mas.
Nebojte se přidat mořské plody do svého grilování!
A co budeme grilovat ?
Plněné kalamáry
vepřová krkovice, citónová tráva,tamarindové glazé
( kompletní příprava plněných kalamár, příprava fáše z vepřové krkovice )
Grilovaná chobotnice
pomerančové ponzu, pak choi, mango salsa
(ukázka chobotnice a grilování, příprava mango salsy včetně grilovaného pak choi)
Seafood yakitori
hřebenatka, shiitake, krevety, salát z mořských řas
(příprava jednotlivých špízů yakitori, včetně marinády, příprava salátu z mořských řas)
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.