Grosseto

Seafood mix na grilu

ZDENĚK KŘÍŽEK

Z mořských plodů grilujeme maximálně některé druhy ryb, jako je losos. Když se řekne mořské plody, velká spousta lidí si představí něco jako krevety. Ale mořské plody toho zahrnují mnohem více. Jedná se o velkou spoustu chutných ryb, které můžete na svém grilu připravit. Při tomto kurzu vás provedeme malým průvodcem grilování mořských plodů a ryb.

Jak se sami přesvědčíte z nadcházejícího kurzu a z receptů, příprava mořských plodů na grilu není nijak složitá. Také není časově náročná, možná jen pár hodin předem musíte myslet na případnou marinádu, stejně tak jako je to u mas.

 Nebojte se přidat mořské plody do svého grilování!

 

A co budeme grilovat ?

 

Plněné kalamáry

vepřová krkovice, citónová tráva,tamarindové glazé

( kompletní příprava plněných kalamár, příprava fáše z vepřové krkovice )

Grilovaná chobotnice

pomerančové ponzu, pak choi, mango salsa

(ukázka chobotnice a grilování, příprava mango salsy včetně grilovaného pak choi)

 

Seafood yakitori

hřebenatka, shiitake, krevety, salát z mořských řas

(příprava jednotlivých špízů yakitori, včetně marinády, příprava salátu z mořských řas)

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

31. 8. Čtvrtek

Seafood mix na grilu Zdeněk Křížek 16:00 - 20:30

Z mořských plodů grilujeme maximálně některé druhy ryb, jako je losos. Když se řekne mořské plody, velká spousta lidí si představí něco jako krevety. Ale mořské plody toho zahrnují mnohem více. Jedná se o velkou spoustu chutných ryb, které můžete na svém grilu připravit. Při tomto kurzu vás provedeme malým průvodcem grilování mořských plodů a ryb.

Objednat kurz
4100
Zbývá 10 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři