Grosseto

Od základní tomatové omáčky až po lasagne

PAVEL ROUBÍČEK

Šéfkuchař Pavel Roubíček Vás naučí jak krok po kroku připravit pravé italské Lasagne alla Bolognese, ale i mnohem víc.




V tomto kurzu se naučíme jak správně připravit základní tomatovou omáčku "sugo di pomodoro" a z té pak výbornou tomatovou polévku, zárověň si ukážeme jak na bešamel a Boloňské ragů abychom pak společně vytvořili klasické Lasagne alla bolognese. A na závěr kurzu si uvařímu klasiku všech klasik Spaghetti „aglio, olio e peperoncino“. 

Co si uvaříme:

Sugo di pomodoro (základni tomatová omáčka)

Tomatová polévka

Bešamel

Klasické boloňské ragů

Lasagne alla Bolognese

Spaghetti „aglio, olio e peperoncino“


V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.


Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři