Grosseto

Od základní tomatové omáčky až po lasagne

PAVEL ROUBÍČEK

Šéfkuchař Pavel Roubíček Vás naučí jak krok po kroku připravit pravé italské Lasagne alla Bolognese, ale i mnohem víc.

V tomto kurzu se naučíme jak správně připravit základní tomatovou omáčku "sugo di pomodoro" a z té pak výbornou tomatovou polévku, zárověň si ukážeme jak na bešamel a Boloňské ragů abychom pak společně vytvořili klasické Lasagne alla bolognese. A na závěr kurzu si uvařímu klasiku všech klasik Spaghetti „aglio, olio e peperoncino“. 

Co si uvaříme:

Sugo di pomodoro (základni tomatová omáčka)

Tomatová polévka

Bešamel

Klasické boloňské ragů

Lasagne alla Bolognese

Spaghetti „aglio, olio e peperoncino“


V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.


Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

1. 12. Středa

Od základní tomatové omáčky až po lasagne Pavel Roubíček 16:30 - 20:00

Šéfkuchař Pavel Roubíček Vás naučí jak krok po kroku připravit pravé italské Lasagne alla Bolognese, ale i mnohem víc.

Objednat kurz
2400

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři