Grosseto

Moderní česká kuchyně

JAN HORÁK

Česká kuchyně ??? Jaké může být moderní pojetí českých pokrmů ??? jak je připravit, aby byli opět lákavé? Na kurzu s českým Honzou, který se vrátil ze světa se naučíte jak být moderní :-) :-)




         Co si uvaříme        

 

Telecí brzlík

ančovičky, sladký hrášek, kapusta
 

Telecí filet

kotrč, foie gras, houbový muffin
 

Termix

višňě, lískové ořechy, sorbet s griotkou

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři