Grosseto

Moderní česká kuchyně

JAN HORÁK

Česká kuchyně ??? Langoš, strapačky, svíčková, tvarohové knedlíky....?!? to jsou pokrmy, které ochutnal snad už každý. Jaké může být moderní pojetí těchto pokrmů ??? jak je připravit, aby byli opět lákavé? Na kurzu s českým Honzou, který se vrátil ze světa se naučíte jak být moderní :-) :-)

         Co si uvaříme        

 

    Langoš, pečený česnek, podmáslí, ovčí sýr

*

      Strapačky, bílé zelí, slanina, cibule

*

     Svíčková, knedlík, brusinka, omáčka

*

         Tvarohové knedlíky, povidla, mléčná čokoláda, skořicová zmrzlina s rumem

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

26. 11. Čtvrtek

Moderní česká kuchyně Jan Horák 16:30 - 21:00

Česká kuchyně ??? Langoš, strapačky, svíčková, tvarohové knedlíky....?!? to jsou pokrmy, které ochutnal snad už každý. Jaké může být moderní pojetí těchto pokrmů ??? jak je připravit, aby byli opět lákavé? Na kurzu s českým Honzou, který se vrátil ze světa se naučíte jak být moderní :-) :-)

Objednat kurz
3100

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři