Grosseto

Menu Honzy Punčocháře

JAN PUNČOCHÁŘ

Porotce z gastronomické soutěže MasterChef Česko a jeden z nejlepších šéfkuchařů Honza Punčochář pro Vás připravil menu, kterému nikdo neodolá. Na tomto kurzu Vás čeká skvělý zážitek a výborné menu. Přijďte se bavit a kulinařit !




V předkrmu tohoto skvělého menu se skrývá Siven americký,  je to nepříliš velká lososovitá ryba, která se původně vyskytovala ve východní části Severní Ameriky. V dalším chodu si vyzkoušíte netradiční připravu filetu z tresky pečené v máku. "Perličkou bude  Perlička", to je u nás méně známá, avšak už dávno hojně chovaná drůbež, je vhodná nejen pro slavnostní oběd. A sladká tečka na závěr nebude chybět.

Co si uvaříme

Siven s pomelem a čerstvé zelí

*

Treska pečená v máku, dýňová omáčka s koprem

*

Perlička, pečený pórek, marinované houby a oříšky

*

Profiterolka s krémem ze slaného karamelu, čokoláda

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři