Grosseto

Menu Honzy Punčocháře

JAN PUNČOCHÁŘ

Porotce z gastronomické soutěže MasterChef Česko a jeden z nejlepších šéfkuchařů Honza Punčochář pro Vás připravil menu, kterému nikdo neodolá. Na tomto kurzu Vás čeká skvělý zážitek a výborné menu. Přijďte se bavit a kulinařit !

V předkrmu tohoto skvělého menu se skrývá Siven americký,  je to nepříliš velká lososovitá ryba, která se původně vyskytovala ve východní části Severní Ameriky. V dalším chodu si vyzkoušíte netradiční připravu filetu z tresky pečené v máku. "Perličkou bude  Perlička", to je u nás méně známá, avšak už dávno hojně chovaná drůbež, je vhodná nejen pro slavnostní oběd. A sladká tečka na závěr nebude chybět.

Co si uvaříme

Siven s pomelem a čerstvé zelí

*

Treska pečená v máku, dýňová omáčka s koprem

*

Perlička, pečený pórek, marinované houby a oříšky

*

Profiterolka s krémem ze slaného karamelu, čokoláda

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

26. 8. Středa

Menu Honzy Punčocháře Jan Punčochář 16:30 - 21:00

Porotce z gastronomické soutěže MasterChef Česko a jeden z nejlepších šéfkuchařů Honza Punčochář pro Vás připravil menu, kterému nikdo neodolá. Na tomto kurzu Vás čeká skvělý zážitek a výborné menu. Přijďte se bavit a kulinařit !

Obsazeno
4400

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři