Grosseto

Vaření ve woku

ZDENĚK KŘÍŽEK

Zajímají Vás základní techniky pánve wok? Pak je pro Vás ideální tento kurz, kterým Vás provede odborník Zdeněk Křížek.




Náplň kurzu

Naučíte se základní techniky woku, jak prohazovat a restovat, vyzkoušíte si marinádu na satay a přípravu oblíbené Phad thai omáčky. Naučíte se připravit skvělý chilli dresing, tak aby nepálil a ukážeme si jak uvařit jasmínovou rýži ve speciálním "rice cookeru".

Co si uvaříme

salát s hovězím pupkem
physalis, lotosový kořen, chilli dresink, thajská bazalka

Nasi goreng
Soft shel crab tempůra, zeleninový pickled

Phad Thai
Thajské rýžové nudle, Tamarinová omáčka, krevety, tofu


V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři