Grosseto

Gurmánská cesta s lanýži

JAN HORÁK

Objevte výjimečné chutě lanýžů a naučte se , jak je zakomponovat do svých pokrmů jako praví mistři kuchyně. Tento kurz vás provede světem lanýžů a Lovci lanýžů, naši dodavatelé - Laniche vás seznámí s jejich historií, druhy a vysvětlí techniky, jak se lanýže loví. Šéfkuchař Honza Horák vám předvede svá kouzla jak lanýže správně připravovat a kombinovat s různými ingrediencemi.

Čeká vás delikátní menu s lanýžem v překrmu, , hlavním chodu i dezertu. Kurz je vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé nadšence do vaření, kteří chtějí poznat luxusní svět lanýžů a získat jedinečné gastronomické dovednosti. Přijďte zažít kouzlo lanýžů a obohaťte své kulinářské zkušenosti.

 

A co budeme vařit ?

 

Ossobuco pappardelle

celer, gremolata, oříškové máslo 

 

Mušle svatého jakuba

jazyk, květák, mozzarella di bufala

 

Koblížek s nugátem

podmáslí,vlašský ořech, medová plástev

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři