A co se všechno naučíme ?
Jak upéct nadýchaný korpus plný kousků ovoce ( pečeme přímo na kurzu)
Jak na dokonalý mangový krém
Jak vytvořit borůvkový vklad, který bude mít po rozkrojení krásnou vláčnou konzistenci
Jak si správně vytvořit obmaz z bílků a jak s ním pracovat
Jak pracovat s fondánem
Jak schovat konstrukci ,tak aby vznikl levitující efekt
Každý účastník si odnese nádherný dort v hodnotě 2500 Kč domů.
Také obdržíte konstrukci v hodnotě 1500Kč vyrobenou přímo pro tento kurz, která vám bude sloužit i pro další použití.
Předáme vám nespočet užitečných rad, triků a vychytávek.
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno a malé občerstvení. Odhadovaná doba kurzu cca 6-7 hodin.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme.
Krabice na dort vám bude k dispozici, jen
doporučení pro ty, kteří cestují z daleka, ideální na převoz dortu je termobox, jestli vlastníte určitě si vemte s sebou.
Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.