Grosseto

PAMPAS MARKET
Od Ibérica po Argentinu

ZDENĚK KŘÍŽEK

Toužíte poznat pravou chuť Argentiny? Ale jak si argentinské steaky připravit aby byli šťavnaté a křehké? Základem je kvalitní a čerstvé argentinské maso. Maso z mladých býků pasoucích se na zelených a vlhkých rovinách Argentiny, zvaných Pampy. Spolupráci na tomto kurzu a dodávku kvalitního masa nám zaručí PAMPAS MARKET.

Grilování plné silných chutí, šťavnatého masa a originálních kombinací, které vás vezmou na cestu od španělského hřebínku až po argentinský Rib Eye. Grilování nikdy nebylo víc gurmánské.

Zveme vás na exkluzivní kurz pro všechny milovníky masa, ohně a poctivých chutí. Společně se ponoříme do světa dokonale ugrilovaných steaků, originálních salátů a precizně laděných příloh a omáček, které pozvednou každé sousto na vyšší úroveň. V menu se potkává inspirace ze Španělska, Argentiny i Francie – s důrazem na kvalitní suroviny, odvážné chutě a techniky, které dodají vašemu grilování opravdovou hloubku. Naučíte se, jak správně připravit různé druhy masa, jak kombinovat přílohy, jaké omáčky zvolit a jak to celé proměnit v nezapomenutelný zážitek.

 

 

 

A co budeme grilovat ?

 

Mini Chorizo Pinho

Fermentované zelí, chilli majonéza, ciabatta

Masa

Flap steak – vysoký pupek

Flap steak je část spodního šálu hovězího pupku pocházejícího z mladých argentinských volků. Jedná se o největší sval pupku s velmi jemným mramorováním.

 

Španělské vepřové hřebínky Ibérico French rack

Španělské vepřové maso Ibérico patří k nejvyhlášenějším druhům masa. Pochází z polodivokých, volně se pasoucích, plachých španělských černých iberských prasat známých jako „Ibérico pork“. 

 

Špenátový salát

Granátové jablko, sušené miso, piniové ořechy

 

Přílohy

Konfitované fialové brambory

Glazovaný květák teriyaky

 

Omáčky/ salsy

 Vinná Malbac  

Teriyaki

 

BONUSEM  tohoto kurzu bude 

- slevový poukaz na nákup prémiového masa v Pampas Marketu

-  možnost zakoupit si na kurzu argentinské delikatesy či přímo tu nejkvalitnější flákotu masa za velmi příznivé ceny

 

Co je součástí kurzu ?

 

Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda.

Vybavení: Grilovací nástroje a zástěry zapůjčíme, grilujeme na Weber plnových grilech.

Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.

 

Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek,

kde nejen ochutnáte, ale i aktivně vytvoříte vynikající grilované pokrmy pod vedením Zdeňka Křížka.

Přijďte se s námi podělit o vášeň pro grilování a oslavte léto na talíři. 

 

Termíny kurzů

9. 7. Středa

Od Ibérica po Argentinu Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Toužíte poznat pravou chuť Argentiny? Ale jak si argentinské steaky připravit aby byli šťavnaté a křehké? Základem je kvalitní a čerstvé argentinské maso. Maso z mladých býků pasoucích se na zelených a vlhkých rovinách Argentiny, zvaných Pampy. Spolupráci na tomto kurzu a dodávku kvalitního masa nám zaručí PAMPAS MARKET.

Objednat kurz
3890
Zbývá 12 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři