Grosseto

Fire kitchen: Mezinárodní streetfood z grilu

JAN HORÁK

Objev svět grilování jinak. Autentické chutě Texasu, Balkánu i Blízkého východu v jednom večeru. Nauč se, jak připravit ikonický brisket, šťavnatou jehněčí pljeskavicu nebo smash burger s twistem – to vše s výběrovými surovinami, otevřeným ohněm a ve skvělé atmosféře.

V tomto kurzu ochutnáte svět přímo z grilu. Vydáme se na cestu z amerického Jihu, kde brisket vládne každé backyard barbecue, přes Balkán, kde se v každé rodině připravuje poctivá pljeskavica s ovčím sýrem, až po Střední východ, odkud si přivezeme netradiční kombinace tahini, bylinek a osvěžujících salátů. Dozvíte se nejen jak připravit dokonalé maso, ale i něco málo o kulinárních tradicích těchto regionů. Věděli jste třeba, že coleslaw s tahini je moderní reinterpretací salátu z libanonských bister? Nebo že pravá pljeskavica se podává v domácím flatbreadu, který se peče na rozpáleném kameni? Kurz je ideální pro milovníky masa, dobrodružné duše a všechny, kdo chtějí rozšířit svůj grilovací repertoár o chutě, které nejsou běžné – ale rozhodně stojí za to.

 

A co budeme grilovat ?

 

Smash burger

s hovezim spekem, tahini coleslaw, pečené brambory s crispy chilli

 

Jehněčí pleskavica

s balkánskym sýrem ve flatbreadu, okurkový salát

 

Hovězí Brisket

 little gem, smoked kewpie majonéza, pohanka

 

 

Co je součástí kurzu ?

 

Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda.

Vybavení: Grilovací nástroje a zástěry zapůjčíme, grilujeme na Weber plnových grilech.

Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.

 

Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek,

kde nejen ochutnáte, ale i aktivně vytvoříte vynikající grilované pokrmy pod vedením Honzi Horáka.

Přijďte se s námi podělit o vášeň pro grilování a oslavte léto na talíři. 

 

 

 

 

 

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři