Grosseto

Od klobásy po bublaninu - gril, který baví

ZDENĚK MARCÍN

Tady se nebude grilovat „jen tak“. Kurz plný voňavého dýmu, svěžích nápadů a chutí, které rozproudí každou letní tabuli. Naučíte se, jak z grilu dostat maximum a posunout klasiku do nové dimenze. Přijďte si to zažít na vlastní chuťové pohárky!

Opravdové grilování není jen o mase – je to vůně, zvuk praskajícího uhlí, chuť bylinek a radost ze společného vaření. V tomto kurzu vás čeká vše, co dělá z grilování zážitek: výrazné chutě, autorské recepty, spousta tipů a technik i dobrá nálada. Naučíte se pracovat s různými surovinami, kombinovat chutě a připravit si menu, které zazáří na každé zahradní oslavě.

Ať už jste nadšenec nebo začátečník – odcházíte s chutí a jistotou, že gril je váš kamarád.

 

 A co budeme grilovat ?

 

Kořeněné baby kuřátko d dokonalou krustou z čerstvých bylinek a koření 

grilované pomalu, aby se chuř dostala až do posledního sousta. Tohle kuře negriluješ to ohněm hýčkáš 

 

Poctivá domácí klobása z hovězího a vepřového masa,

která voní dřevem a starou dobrou řeznickou tradicí

 

Grilované sardinky na bílém chlebu s koprovou salsou

kombinace jemné ryby a svěží bylinkové chuti, která se dokonale snoubí s grilovanou křupavostí

Grilované Pimientos de Padrón s hrubou solí

přinesou neodolatelnou pikantnost

 

Višňová bublanina s mátovou smetanou

netradiční příprava bublaniny na grilu 

 

Co je součástí kurzu ?

 

Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda.

Vybavení: Grilovací nástroje a zástěry zapůjčíme, grilujeme na Weber plnových grilech.

Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.

 

Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek,

kde nejen ochutnáte, ale i aktivně vytvoříte vynikající grilované pokrmy pod vedením Zdeňka Marcína.

Přijďte se s námi podělit o vášeň pro grilování a oslavte léto na talíři. 

 

 

Termíny kurzů

25. 7. Pátek

Od klobásy po bublaninu - gril, který baví Zdeněk Marcín 16:00 - 20:30

Tady se nebude grilovat „jen tak“. Kurz plný voňavého dýmu, svěžích nápadů a chutí, které rozproudí každou letní tabuli. Naučíte se, jak z grilu dostat maximum a posunout klasiku do nové dimenze. Přijďte si to zažít na vlastní chuťové pohárky!

Objednat kurz
3490
Zbývá 14 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři