Opravdové grilování není jen o mase – je to vůně, zvuk praskajícího uhlí, chuť bylinek a radost ze společného vaření. V tomto kurzu vás čeká vše, co dělá z grilování zážitek: výrazné chutě, autorské recepty, spousta tipů a technik i dobrá nálada. Naučíte se pracovat s různými surovinami, kombinovat chutě a připravit si menu, které zazáří na každé zahradní oslavě.
Ať už jste nadšenec nebo začátečník – odcházíte s chutí a jistotou, že gril je váš kamarád.
A co budeme grilovat ?
Kořeněné baby kuřátko d dokonalou krustou z čerstvých bylinek a koření
grilované pomalu, aby se chuř dostala až do posledního sousta. Tohle kuře negriluješ to ohněm hýčkáš
Poctivá domácí klobása z hovězího a vepřového masa,
která voní dřevem a starou dobrou řeznickou tradicí
Grilované sardinky na bílém chlebu s koprovou salsou
kombinace jemné ryby a svěží bylinkové chuti, která se dokonale snoubí s grilovanou křupavostí
Grilované Pimientos de Padrón s hrubou solí
přinesou neodolatelnou pikantnost
Višňová bublanina s mátovou smetanou
netradiční příprava bublaniny na grilu
Co je součástí kurzu ?
Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda.
Vybavení: Grilovací nástroje a zástěry zapůjčíme, grilujeme na Weber plnových grilech.
Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.
Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek,
kde nejen ochutnáte, ale i aktivně vytvoříte vynikající grilované pokrmy pod vedením Zdeňka Marcína.
Přijďte se s námi podělit o vášeň pro grilování a oslavte léto na talíři.