Grosseto

Chuť s příběhem

ROMAN PAULUS

Výjimečný večer s výjimečným šéfkuchařem. Roman Paulus vás osobně provede přípravou čtyřchodového menu, ve kterém se snoubí poctivá technika, vybrané suroviny a jemné chuťové nuance. Od krémové polévky přes delikátní krevety až po dokonale dušené vepřové líčko a tvarohové noky ve skořicové strouhance. Každý chod nese svůj příběh – a vy ho nejen ochutnáte, ale i společně uvaříte.

Chuť s příběhem: kurz vaření s Romanem Paulusem Nechte se pozvat k večeru, kde se snoubí špičkové řemeslo s osobním přístupem. Pod vedením jednoho z nejuznávanějších českých šéfkuchařů zažijete, co znamená skutečně rozumět surovinám, technikám a kombinaci chutí. Každý krok vás provede cestou, jak přistupovat k vaření s lehkostí, ale i precizností. Roman Paulus s vámi bude sdílet nejen své kuchařské know-how, ale také filozofii, díky které se z vaření stává forma umění a vyjádření. Tento kurz je ideální pro ty, kdo si chtějí dopřát výjimečný večer, naučit se něco nového a vnímat jídlo nejen jako výsledek, ale jako příběh, který stojí za to prožít.

 

A co budete vařit ?

 

Krevety s rajčaty a olivami

 

Mrkvový krém

 

Dušené vepřové líčko na víně

 

Tvarohové noky ve skořicové srouhance

 

 

Co je součástí kurzu ?

Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda.

Vybavení: veškeré kuchyňké vybavení a zástěry zapůjčíme, vaříme na spotřebičích MIELE

Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.

 

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.

 

Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek, kde se naučíte připravovat vynikající pokrmy pod vedením našich expertů.

Aktivně se zapojíte do přípravy jídel a zdokonalíte své kuchařské dovednosti, abyste mohli oslavit každý den

s dokonalými pokrmy na talíři!

Termíny kurzů

16. 9. Úterý

Chuť s příběhem Roman Paulus 16:30 - 21:00

Výjimečný večer s výjimečným šéfkuchařem. Roman Paulus vás osobně provede přípravou čtyřchodového menu, ve kterém se snoubí poctivá technika, vybrané suroviny a jemné chuťové nuance. Od krémové polévky přes delikátní krevety až po dokonale dušené vepřové líčko a tvarohové noky ve skořicové strouhance. Každý chod nese svůj příběh – a vy ho nejen ochutnáte, ale i společně uvaříte.

Objednat kurz
5200
Zbývá 15 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři