Italové na grilu většinou dělají maso – ale my jdeme dál.
My jsme totiž vzali klasickou pizzu a hodili ji rovnou na žhavý gril.
Výsledek ?
Křupavé okraje, kouřové aroma a zážitek, který vás přenese rovnou na italské pobřeží. Přijďte si to zkusit.
Slibujeme – bude to horký !
Jak to bude probíhat ?
Nejdříve vás naučíme :
Příprava těsta na pizzu - hnětení, boulování, zrání a uchování
Technika roztahování těsta
Příprava surovin na jednotlivé pizzy a jaké suroviny používat
Výroba a pečení jednotlivých pizz
A potom si upečeme :
Margherita di bufala
Prosciutto crudo e rucola
Co je součástí kurzu ?
Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda
Vybavení: Grilovací nástroje a zástěry zapůjčíme, grilujeme na Weber plnových grilech
Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity deseti účastníků.
Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek, kde nejen ochutnáte, ale i aktivně vytvoříte vynikající pizzy na grilu pod vedením šéfpizzaře Roberta Štrby. Přijďte se s námi podělit o vášeň pro grilování a oslavte léto na talíři.