Grosseto

Předvánoční menu Romana Pauluse

ROMAN PAULUS

Nezapomenutelný kulinářský zážitek vám zajistí vaření s Romanem Paulusem. Už jen stát po boku takovéto legendy a koukat se jak se mu pod rukami rodí jídlo té nejlahodnější chuti je samo o sobě zážitkem.

Chody připravené pro toto vaření jsou sladěné do posledního detailu. Budete mít možnost naučit se triky a postupy michelinského kuchaře. Získáte čtyři recepty, které vás vynesou do gastronomických nebes. 

A co si uvaříme ?

 

Celerový krém s portským vínem a lanýžovým olejem

 

Pečený mořský ďas s bobkovým listem a paellou

 

Kuřecí prso sous vide, rozmarýn, smržová omáčka, bramborové šišky

 

Tvarohové noky

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

18. 12. Pondělí

Předvánoční menu Romana Pauluse Roman Paulus 16:30 - 21:00

Nezapomenutelný kulinářský zážitek vám zajistí vaření s Romanem Paulusem. Už jen stát po boku takovéto legendy a koukat se jak se mu pod rukami rodí jídlo té nejlahodnější chuti je samo o sobě zážitkem.

Objednat kurz
5000
Zbývají 4 volná místa

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři