Grosseto

Maso a další steaky

ZDENĚK POHLREICH

N O V I N K A !!! Kurz vaření se Zdeňkem Pohlreichem je záruka kvality. Přijďte se naučit připravovat maso a další steaky jako SUPERŠÉF !!!

Maso patří mezi nejoblíbenější a nejvyhledávanější potraviny a omáčky patří k masu jako poklička k hrnci. Sauce béarnaise je omáčka podobná holandské Sauce hollandaise, avšak pochází z francouzské kuchyně. Hodí se k opékaným steakům, ke grilovanému masu a k dušené rybě. Omáčka Bordelaise je další klasická francouzská omáčka odkazující k regionu Bordeaux a bude to pravé pro váš steak!

Co si uvaříme

Telecí kotleta na Madeiře s restovanými houbami

***

Steak z tuňáka s omáčkou Bernaise, pekařské brambory

***

Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou

***

Jablečný koláč s anglickým krémem

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři