Grosseto

Maso a další steaky

ZDENĚK POHLREICH

N O V I N K A !!! Kurz vaření se Zdeňkem Pohlreichem je záruka kvality. Přijďte se naučit připravovat maso a další steaky jako SUPERŠÉF !!!

Maso patří mezi nejoblíbenější a nejvyhledávanější potraviny a omáčky patří k masu jako poklička k hrnci. Sauce béarnaise je omáčka podobná holandské Sauce hollandaise, avšak pochází z francouzské kuchyně. Hodí se k opékaným steakům, ke grilovanému masu a k dušené rybě. Omáčka Bordelaise je další klasická francouzská omáčka odkazující k regionu Bordeaux a bude to pravé pro váš steak!

Co si uvaříme

Telecí kotleta na Madeiře s restovanými houbami

***

Steak z tuňáka s omáčkou Bernaise, pekařské brambory

***

Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou

***

Jablečný koláč s anglickým krémem

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

9. 11. Pondělí

Maso a další steaky Zdeněk Pohlreich 10:00 - 14:00

N O V I N K A !!! Kurz vaření se Zdeňkem Pohlreichem je záruka kvality. Přijďte se naučit připravovat maso a další steaky jako SUPERŠÉF !!!

Obsazeno
4700
10. 11. Úterý

Maso a další steaky Zdeněk Pohlreich 10:00 - 14:00

N O V I N K A !!! Kurz vaření se Zdeňkem Pohlreichem je záruka kvality. Přijďte se naučit připravovat maso a další steaky jako SUPERŠÉF !!!

Obsazeno
4700

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři