Maso patří mezi nejoblíbenější a nejvyhledávanější potraviny a omáčky patří k masu jako poklička k hrnci. Sauce béarnaise je omáčka podobná holandské Sauce hollandaise, avšak pochází z francouzské kuchyně. Hodí se k opékaným steakům, ke grilovanému masu a k dušené rybě. Omáčka Bordelaise je další klasická francouzská omáčka odkazující k regionu Bordeaux a bude to pravé pro váš steak!
Co si uvaříme
Telecí kotleta na Madeiře s restovanými houbami
***
Steak z tuňáka s omáčkou Bernaise, pekařské brambory
***
Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou
***
Jablečný koláč s anglickým krémem
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.