Grosseto

Farmářské kuře

PAVEL ROUBÍČEK

Pavel Roubíček Vám v jeho novém kurzu ukáže, jak si poradit s celým farmářským kuřetem. Uvidíte, že i porcování pod jeho vedením hravě zvládnete!




NÁPLŇ KURZU

V tomto kurzu si ukážeme jak naporcovat a následně zpracovat celé farmářské kuře. Založíme si kuřecí vývar, usmažíme skvělá kuřecí křídla, kuřecí prsa si naplníme, na závěr vykostíme stehna a uděláme si k nim rajčatovou omáčku.

Co si uvaříme

Kuřecí vývar
zelenina, domácí nudle

Křídla obalovaná v pikantní panko strouhance
salsa

Plněná kuřecí prsa chřestem a prosciuttem​
mačkané brambory, jarní cibulka

Vykostěná marinovaná kuřecí stehna
rajčatová omáčka, zelenina


V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři