Grosseto

Cukrářské základy III.- KYNUTÁ TĚSTA

ADIE - ADELA SRBOVÁ

Zajímá vás, jaké jsou poslední trendy v cukrařině? Tak se na pár z nich pojďme podívat. Po absolvování trilogie "Cukrářské základy" budete znát všechny správné postupy, vychytávky i triky, které jsou pro cukrařinu nezbytné. Těsta jsou základním kamenem pro všechny pečené moučníky a dezerty, naučíte se je připravovat jako profík.




Máte rádi buchty, koláče, vánočky a jiné dobroty z kynutého těsta? A víte, že se příprava kynutého těsta na tyto dobroty mnohdy hodně liší? Pokud vás zajímají druhy kynutých těst a jejich použití, určitě si nemůžete nechat ujít další pokračování Cukrářských základů. Přidáme jako bonus také recept na úžasně křehké, poctivé a voňavé sádlové koláčky, které spousta  z nás miluje :-) a jelikož jsme letos nestihli plánovaný kurz na téma Velikonoční uzel, tak se ho naučíme teď a budeme v předstihu.

Cukrářské základy III. - KYNUTÁ TĚSTA 

Těsto na koláče

Těsto na buchty

Velikonoční uzel

Sádlové koláčky

Vaše výtvory si odnesete s sebou domů a můžete hned nechat ochutnat. Věříme, že budete jistě pochváleni :-)

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno a také malé občerstvení.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

 

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři