Grosseto

Cukrářské základy I. - KORPUSOVÁ TĚSTA

ADIE - ADELA SRBOVÁ

Zajímá vás, jaké jsou poslední trendy v cukrařině? Tak se na pár z nich pojďme podívat. Po absolvování trilogie "Cukrářské základy" budete znát všechny správné postupy, vychytávky i triky, které jsou pro cukrařinu nezbytné. Těsta jsou základním kamenem pro všechny pečené moučníky a dezerty,naučíte se je připravovat jako profík.




Pokud jste v kuchyni rádi a pečete i sladké věci nebo dorty, máme pro vás tip, jak být ještě lepší a vykouzlit doslova umělecké dílo. Chcete-li mít dokonalou sladkou tečku, nemusíte pro ni do cukrárny. A aby vaše dorty, zákusky, koláče, muffiny, bábovky a další sladkosti byly jako od profesionála, stačí si jen vybrat a použít ty správné cukrářské pomůcky, díky kterým budou vaše výtvory opravdu jako z katalogu.

Cukrářské základy I.- KORPUSOVÁ TĚSTA 

Těsta jsou základ, v tomto cukrářském kurzu se naučíte

Třené těsto

Šlehané těsto

Olejové těsto

Piškotové těsto

Vaše výtvory si odnesete s sebou domů a můžete hned nechat ochutnat. Věříme, že budete jistě pochváleni :-)

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno a také malé občerstvení.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři