Nový kurz s Romanem Paulusem bude zaměřen na v Česku nejoblíbenější a nejcennější jarní zeleninu - chřest. Chřest je vytrvalá zelenina, ze které se vždy na jaře sklízejí mladé pazochy (prýty, nebo lidově stonky). Podle způsobu pěstování jsou buď bílé, fialové nebo zelené. Jak správně nakoupit, jak správně uskladnit, aby dlouho vydržel a jak správně připravit aby byl šťavnatý a křupavý. Všechny tyto důležité rady se od Romana Pauluse dozvíte a ještě mnoho dalších cenných informací si odnesete a na jaře můžete doma překvapit vlastním svěžím menu.
A co budeme vařit ?
Telecí tatarák
kapari, křepelčí vajíčka
Chřestová polévka
Losos vařený na páře
chřest, holandská omáčka
Pěna z mléčné čokolády s lesními plody
brandy, šlehačka, čokoládová drobenka
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.