Grosseto

Svěží chutě nového menu Romana Pauluse

ROMAN PAULUS

Až se jaro zeptá, co jste dělali v zimě ? Můžete si odpovědět, naučili jsme se správně připravovat chřest a další čerstvé produkty z probouzející se přírody.

Nový kurz s Romanem Paulusem bude zaměřen na v Česku nejoblíbenější a nejcennější jarní zeleninu - chřest. Chřest je vytrvalá zelenina, ze které se vždy na jaře sklízejí mladé pazochy (prýty, nebo lidově stonky). Podle způsobu pěstování jsou buď bílé, fialové nebo zelené. Jak správně nakoupit, jak správně uskladnit, aby dlouho vydržel a jak správně připravit aby byl šťavnatý a křupavý. Všechny tyto důležité rady se od Romana Pauluse dozvíte a ještě mnoho dalších cenných informací si odnesete a na jaře můžete doma překvapit vlastním svěžím menu.

 

A co budeme vařit  ?

 

Telecí tatarák

kapari, křepelčí vajíčka

 

Chřestová polévka

 

Losos vařený na páře 

chřest, holandská omáčka

 

Pěna z mléčné čokolády s lesními plody

brandy, šlehačka, čokoládová drobenka

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

4. 3. Pondělí

Svěží chutě nového menu Romana Pauluse Roman Paulus 16:30 - 21:00

Až se jaro zeptá, co jste dělali v zimě ? Můžete si odpovědět, naučili jsme se správně připravovat chřest a další čerstvé produkty z probouzející se přírody.

Objednat kurz
4700
Zbývá 10 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři