Grosseto

Pravé americké BBQ

JAN HORÁK

Americké barbecue recepty, které budete milovat a grilovací zážitek na který nezapomenete !!!

Americké barbecue je u nás stále oblíbenější. Výraz barbecue pochází z francouzštiny. Byli to právě francouzští lovci nebo bukanýři, kteří napichovali celá zvířata na rožeň od ,,barby“, neboli od vousů, až po ,,que“ po ocas. Spojením těchto dvou slov vznikl výraz barbecue a dnes je tento výraz používán téměř po celém světě. 

Jan Horák vás provede americkým BBQ krok za krokem.

 

A co budeme grilovat ?

 

Pulled pork se sladovou omáčkou 

Brioche bulky

 

Hovězí short ribs s BBQ omáčkou

Coleslaw salat

 

MAC and CHEESE 

 

Celé kukuřičné kuře na grillu 

Brambory ve slupce

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři