Americké barbecue je u nás stále oblíbenější. Výraz barbecue pochází z francouzštiny. Byli to právě francouzští lovci nebo bukanýři, kteří napichovali celá zvířata na rožeň od ,,barby“, neboli od vousů, až po ,,que“ po ocas. Spojením těchto dvou slov vznikl výraz barbecue a dnes je tento výraz používán téměř po celém světě.
Jan Horák vás provede americkým BBQ krok za krokem.
A co budeme grilovat ?
Pulled pork se sladovou omáčkou
Brioche bulky
Hovězí short ribs s BBQ omáčkou
Coleslaw salat
MAC and CHEESE
Celé kukuřičné kuře na grillu
Brambory ve slupce
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.