Grosseto

Jihoamerické hovězí na grilu

JAN HORÁK

Také si nedovedete představit lepší pochoutku než skvěle připravený hovězí steak? A co takhle příprava na grilu ? Naučíme vás jak připravit ten nejšťavnatější kousek !

Chcete se naučit rozeznat, jak vybrat skutečně kvalitní a čerstvý kousek, jaký druh masa na který druh steaku koupit, jak správně skladovat a jak správně porcovat ?  Rádi ukážeme, jak si steaky z nejkvalitnějšího jihoamerického hovězího hravě připravit.

A co budeme grilovat ?

Strip loin 

 

Rib eye

 

Picanha

 

Jacket potato (brambora ve slupce)

Chlebové grilované placky 

Grilovaný lilek

Grilovaný ananas

 

Chimmi churri omáčka

Česnekový dip

Curry dip

 

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

12. 7. Středa

Jihoamerické hovězí na grilu Jan Horák 16:30 - 21:00

Také si nedovedete představit lepší pochoutku než skvěle připravený hovězí steak? A co takhle příprava na grilu ? Naučíme vás jak připravit ten nejšťavnatější kousek !

Objednat jako náhradník
3990

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři