Grosseto

Indie na talíři

ZDENĚK KŘÍŽEK

Indická kuchyně je velice rozmanitá a jistě si jí zamilujete. Specifické je především použití koření. naučíme se ho používat do úplné vyrovnanosti chutí stejně jako Indové. Kurz vaření pod vedením Zdeňka Křížka je zárukou dokonalosti.

Připravíme si kuře tikka masala, tuto indickou pochoutku tvoří kari mísa pečených kuřecích kusů, které jsou v omáčce z rajčat a ze smetany. Omáčka má různé obměny. Tento pokrm není jen indickou pochoutkou. Dnes je už oblíben po celém světě. Neděste se exotického názvu! I když nutno říci, že polévka Mulligatawny má opravdu exotický původ.Velmi důležité pro její chuť je karí, koření, které se v Indii hojně používá.

Co si uvaříme

Indický salát z tmavé cizrny

grilovaný sýr Halloumi

 ***

Indická samosa

Špenát, brambory, koriandr

Smažené indické vegetariánské taštičky, celková příprava

***

Kuřecí Tikka masala

jogurtová raita, basmati rýže

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

10. 11. Čtvrtek

Indie na talíři Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Indická kuchyně je velice rozmanitá a jistě si jí zamilujete. Specifické je především použití koření. naučíme se ho používat do úplné vyrovnanosti chutí stejně jako Indové. Kurz vaření pod vedením Zdeňka Křížka je zárukou dokonalosti.

Objednat jako náhradník
3400

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři