Grosseto

Kurzy - pro Hobby kuchaře

VYBRAT KURZ

Kurzy Vás budou provázet ti největší odborníci pro daná témata (Zdeněk Pohlreich, Pavel Roubíček, Zdeněk Křížek, Khanh Ta, Zdeněk Marcín nebo Lucie Dvořáková). Abyste se cítili na našich kurzech co nejlépe, o vše se postaráme - ať už to je správné kuchařské vybavení nebo třeba občerstvení v ceně kurzu (u nás dostanete v rámci kurzu veškeré nápoje včetně vína).

Tak se podívejte na naše "menu" kurzů a vyberte si! :-)

Naše gastronomické studio disponuje maximální kapacitou 16 vařících osob. Při plně obsazenosti kuchyně probíhá vaření vždy ve dvojicích. Varná deska je vždy pro dvě osoby, ale porci připravovaného pokrmu si každý servíruje sám.

ikona

Kurzy vedou ty nejlepší z oboru

ikona

Na kurzu veškeré nápoje v ceně (včetně vína)

ikona

Krásné prostředí a profi vybavení

ikona

Používáme jen kvalitní a čerstvé suroviny

ikona

Chceme, aby čas strávený u nás byl pro Vás zážitkem

Tváře Asie

Zdeněk Křížek

Kolem světa za 3 chody

Zdeněk Křížek
#DORTJAKVINO

Masterclass: Svatební dort & sweet bar (dvoudenní)

Lucie Dvořáková
#DORTJAKVINO

Narozeninový dort s balónky

Lucie Dvořáková
Novinka Účastník Hell´s Kitchen Česko

Kuchyně bez hranic

Václav Kršňák
Oblíbené

Chuť s příběhem

Roman Paulus
Oblíbené

Fire kitchen: Mezinárodní streetfood z grilu

Jan Horák

Grilování pro chlapy s vytříbenou chutí

Zdeněk Marcín

Griglia Italiana - umění italského grilu

Pavel Roubíček
+ Bonus

GRILL & CHILL: Berkyho letní speciál

Pavel Berky
Novinka

Letní PIZZA SHOW

Robert Štrba
Oblíbené

Gril & Gourmet

Zdeněk Křížek
+ Bonus

LA DOLCE VITA s Pavlem Berkym

Pavel Berky
Novinka

Ze Sapy až na gril

Marcela Vuong

Staňte se mistry neapolské pizzy

Hasipi Alex

Voňavé pečivo z vlastní trouby

Ivana Tošerová
+ Bonus

Gurmánská cesta s lanýži

Jan Horák
Novinka

Burgery a wrapy

Zdeněk Marcín

Jarní vaření s Romanem Paulusem

Roman Paulus

Vánoční cukroví

Lucie Dvořáková

Seafood mix

Zdeněk Křížek

Phở Bò a severní Vietnam

Marcela Vuong
Novinka

Recepty à la España

Zdeněk Křížek
Novinka #DORTJAKVINO

Jak na patrové dorty: dvoupatrový dort zdobený špachtlováním

Lucie Dvořáková
+ Bonus

Asijské klasiky, které zvládnete i doma

Pavel Berky
+ Bonus

Dokonalá snídaně

Pavel Berky

Jídla z jedné pánve

Zdeněk Marcín

Tradiční a netradiční příprava Sushi

Zdeněk Křížek

Chleby, housky a kaiserky

Ivana Tošerová

Základy francouzské cukrařiny II.

Iveta Fabešová

Makronky Roell

Adéla Mervartová
+ Bonus

Ze Sapy až na talíř

Marcela Vuong
+ Bonus

Mistr burgerů

Pavel Berky
Oblíbené

Takové normální menu Zdeňka Pohlreicha

Zdeněk Pohlreich

Ústřice a mušle

Zdeněk Křížek

Jihoamerická kuchyně aneb hory masa

Jan Horák

Čokoládová bomba

BESKY (Veronika Beskydiarová )

Základy fermentace

Jan Horák
Oblíbené

Dokonalé kachní maso

Zdeněk Marcín

Italské pečivo

Robert Štrba

Vietnamské menu šéfkuchaře Khanh Ta

Michal Černý & Khanh Ta

Nedělní brunch - naučte se připravit vejce jako profík

Jiří Roith

Maso a omáčky

Zdeněk Marcín

Italský pětiboj

Pavel Roubíček

Steaky z hovězího masa

Zdeněk Marcín

Základy přípravy italské pizzy

Robert Štrba

Jak na čerstvé domácí těstoviny

Pavel Roubíček

Italská klasika z Grosseta

Pavel Roubíček

Klasické těstoviny a omáčky

Pavel Roubíček

Steaky

Zdeněk Pohlreich

Úpravy masa v italské kuchyni

Pavel Roubíček

Nebyly nalezeny žádné výsledky.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři