Grosseto

Tváře Asie

ZDENĚK KŘÍŽEK

Jihovýchodní Asie na talíři Vydejte se na chuťovou cestu z Indonésie přes Japonsko až do Thajska. Tři chody, tři kultury, tři jedinečné zážitky

Čekají vás křupavé indonéské krevety v kurkumovém těstě s neobvyklým salátem z durianu a kedlubny, poctivá japonská gyoza plněná hovězím krkem a houbami shimeji, a na závěr šťavnatá kachna v sametovém thajském kari s liči, lotosovým kořenem a jasmínovou rýží. Kurz vás provede technikami asijských kuchyní – od smažení a napařování po glazování a práci s aromatickými pastami. Exotické suroviny, výrazné chutě a precizní příprava, kterou si zamilujete. Vstupte do světa, kde každý chod vypráví svůj příběh.

 

A co si uvaříme ?

 

 

Indonéské křupavé krevety v kurkumovém těstě

Tygří krevety, kedlubna, máta, durian

Kompletní příprava smažených indonéských krevet v kurkumovém těstě, doplněná salátem z durianu a kedlubny, ukázka limetového dresinku z citrínové trávy

 

Japonská gyoza

Hovězí krk, shimeji, kadeřávek, katsuobushi glazé

Příprava japonské gyozy (alternativa dim sum)

S náplní z hovězího krku s houbami shimeji, doplněná kadeřávkem a katsoubushi glazé

 

Kachní prsa

Thajské červené kari, lotosový kořen, liči, sezamová jasmínová rýže

Kompletní příprava kachních prsou, ukázka přípravy červeného kari doplněná salátem z lotosového kořene, liči a sezamové jasmínové rýže

 

 

Co je součástí kurzu ?

Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda

Vybavení: veškeré kuchyňké vybavení a zástěry zapůjčíme, vaříme na spotřebičích MIELE

Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.

 

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.

 

Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek, kde se naučíte připravovat vynikající pokrmy pod vedením našich expertů.

Aktivně se zapojíte do přípravy jídel a zdokonalíte své kuchařské dovednosti, abyste mohli oslavit každý den

s dokonalými pokrmy na talíři!

Termíny kurzů

9. 10. Čtvrtek

Tváře Asie Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Jihovýchodní Asie na talíři Vydejte se na chuťovou cestu z Indonésie přes Japonsko až do Thajska. Tři chody, tři kultury, tři jedinečné zážitky

Objednat kurz
3890
Zbývá 15 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři