Čekají vás křupavé indonéské krevety v kurkumovém těstě s neobvyklým salátem z durianu a kedlubny, poctivá japonská gyoza plněná hovězím krkem a houbami shimeji, a na závěr šťavnatá kachna v sametovém thajském kari s liči, lotosovým kořenem a jasmínovou rýží. Kurz vás provede technikami asijských kuchyní – od smažení a napařování po glazování a práci s aromatickými pastami. Exotické suroviny, výrazné chutě a precizní příprava, kterou si zamilujete. Vstupte do světa, kde každý chod vypráví svůj příběh.
A co si uvaříme ?
Indonéské křupavé krevety v kurkumovém těstě
Tygří krevety, kedlubna, máta, durian
Kompletní příprava smažených indonéských krevet v kurkumovém těstě, doplněná salátem z durianu a kedlubny, ukázka limetového dresinku z citrínové trávy
Japonská gyoza
Hovězí krk, shimeji, kadeřávek, katsuobushi glazé
Příprava japonské gyozy (alternativa dim sum)
S náplní z hovězího krku s houbami shimeji, doplněná kadeřávkem a katsoubushi glazé
Kachní prsa
Thajské červené kari, lotosový kořen, liči, sezamová jasmínová rýže
Kompletní příprava kachních prsou, ukázka přípravy červeného kari doplněná salátem z lotosového kořene, liči a sezamové jasmínové rýže
Co je součástí kurzu ?
Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda
Vybavení: veškeré kuchyňké vybavení a zástěry zapůjčíme, vaříme na spotřebičích MIELE
Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.
Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek, kde se naučíte připravovat vynikající pokrmy pod vedením našich expertů.
Aktivně se zapojíte do přípravy jídel a zdokonalíte své kuchařské dovednosti, abyste mohli oslavit každý den
s dokonalými pokrmy na talíři!