Pod vedením Zdeňka Křížka se naučíte kompletní přípravu celých garnátů s voňavým citrusovým salátem, šťavnatý hovězí kebab s fermentovanými prvky i ikonická žebra Ibérico s asijským twistem. Čeká vás kombinace technik, vůní a chutí, které propojují autentickou kuchyni s moderním přístupem. Kurz je částečně venku, částečně uvnitř – stejně jako samotná cesta světem: proměnlivá, dynamická a plná překvapení. Přijďte si užít večer, který vás odnese daleko – bez letenky, ale s maximální chutí.
A co si uvaříme ?
Grilované garnáti
Citrusový salát, skleněné nudle thajská bazalka, arašídy
Kompletní ukázka čištění a celkové přípravy celých garnátů doplněná citrusovým salátem ze skleněných nudlí, thajské bazalky a arašídů
Hovězí kebab
Bramborová placka, fermentované zelí, petrželový yogurt
Příprava hovězího kebabu doplněná bramborovou plackou na grilu s fermentovaným zelím, doplněná petrželovým jogurtem
Vepřová žebra Ibérico
Medová kukuřice, Pak choi, korejské barbecue glazé
Marinování vepřových žeber Ibérico včetně kompletní přípravy na grilu, doplněné s medovou kukuřicí, pak choi, příprava barbecue glazé
Co je součástí kurzu ?
Nápoje: Nealko nápoje, pivo, káva, víno a voda
Vybavení: veškeré kuchyňké vybavení a zástěry zapůjčíme, vaříme na spotřebičích MIELE
Po kurzu obdržíte certifikát, který vám připomene skvělý zážitek a nové dovednosti.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity dvanácti účastníků.
Zveme vás na nezapomenutelný kulinářský zážitek, kde se naučíte připravovat vynikající pokrmy pod vedením našich expertů.
Aktivně se zapojíte do přípravy jídel a zdokonalíte své kuchařské dovednosti, abyste mohli oslavit každý den
s dokonalými pokrmy na talíři!