Grosseto

Grilované maso v asijském stylu

ZDENĚK KŘÍŽEK

Pokud vám asijská jídla chutnají, vyzkoušejte recepty na grilu od Zdeňka Křížka.

Přijďte se naučit grilovat maso v Asijském stylu. Máme pro Vás kurz plný nejlepšího masa s těmi netradičnějšími asijskými omáčkami a kořením. Zdeněk Křížek je mistrem asijké kuchyně a není tak nikdo lepší, kdo vás naučí jak za svou grilovací party sklidit ty největší ovace.

A co budeme grilovat ?

Indonéský Tangy salát

Hovězí skirt steak, zelená papája, hroznové víno, mátový dresing

(naložení skirt steaku, příprava indonéského salátu včetně mátového dresinku)

 

Korejská vepřová žebírka Bulgogi

Shimeji, císařský hrášek, sojové boby

(naložení vepřových žebírek, plus příprava celkové přílohy ve wok pánvi vše na venkovním grilu)

 

Japonské Tataki

Unagi omáčka, hlíva královská, somen nudle

(grilovaná hovězí svíčková, příprava omáčky včetně přílohy)

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

1. 8. Úterý

Grilované maso v asijském stylu Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Pokud vám asijská jídla chutnají, vyzkoušejte recepty na grilu od Zdeňka Křížka.

Objednat kurz
3500
Zbývá 11 volných míst

Jak hodnotí kurzy účastníci?

1.08
Celkový dojem kurzu

94 %
Uplatnění poznatků v praxi

92 %
Akci bych doporučil známým

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři