Přijďte se naučit grilovat maso v Asijském stylu. Máme pro Vás kurz plný nejlepšího masa s těmi netradičnějšími asijskými omáčkami a kořením. Zdeněk Křížek je mistrem asijké kuchyně a není tak nikdo lepší, kdo vás naučí jak za svou grilovací party sklidit ty největší ovace.
A co budeme grilovat ?
Indonéský Tangy salát
Hovězí skirt steak, zelená papája, hroznové víno, mátový dresing
(naložení skirt steaku, příprava indonéského salátu včetně mátového dresinku)
Korejská vepřová žebírka Bulgogi
Shimeji, císařský hrášek, sojové boby
(naložení vepřových žebírek, plus příprava celkové přílohy ve wok pánvi vše na venkovním grilu)
Japonské Tataki
Unagi omáčka, hlíva královská, somen nudle
(grilovaná hovězí svíčková, příprava omáčky včetně přílohy)
V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.
Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.