Grosseto

Fresh kuchyně

ZDENĚK POHLREICH

Čerstvost a lehkost se stávají tématem dnešní doby. Přijďte zjistit jak vařit zdravě, pestře a sexy zároveň. Kurz je inspirován novou knihou - Fresh kuchyně.

Co si uvaříme

Fazolový salát
s bílými ančovičkami a piperade

Tataki z lososa
s kaviárem z létající ryby

Smažené krevety
s toskánskou polévkou Pappa Al Pomodoro

Sabayone
s čerstvým ovocem

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Termíny kurzů

26. 4. Pátek

Fresh kuchyně Zdeněk Pohlreich 10:00 - 14:00

Čerstvost a lehkost se stávají tématem dnešní doby. Přijďte zjistit jak vařit zdravě, pestře a sexy zároveň. Kurz je inspirován novou knihou - Fresh kuchyně.

Obsazeno
4500
13. 5. Pondělí

Fresh kuchyně Zdeněk Pohlreich 10:00 - 10:00

Čerstvost a lehkost se stávají tématem dnešní doby. Přijďte zjistit jak vařit zdravě, pestře a sexy zároveň. Kurz je inspirován novou knihou - Fresh kuchyně.

Objednat kurz
4500
14. 5. Úterý

Fresh kuchyně Zdeněk Pohlreich 10:00 - 14:00

Čerstvost a lehkost se stávají tématem dnešní doby. Přijďte zjistit jak vařit zdravě, pestře a sexy zároveň. Kurz je inspirován novou knihou - Fresh kuchyně.

Objednat jako náhradník
4500

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři