Grosseto

Fresh kuchyně

ZDENĚK POHLREICH

Čerstvost a lehkost se stávají tématem dnešní doby. Přijďte zjistit jak vařit zdravě, pestře a sexy zároveň. Kurz je inspirován novou knihou - Fresh kuchyně.




Co si uvaříme

Fazolový salát
s bílými ančovičkami a piperade

Tataki z lososa
s kaviárem z létající ryby

Smažené krevety
s toskánskou polévkou Pappa Al Pomodoro

Sabayone
s čerstvým ovocem

 

V ceně kurzu je započtena voda, nealko, pivo, káva a rozlévané víno.
Veškeré vybavení a zástěru vám při každém kurzu zapůjčíme. Po absolvování kurzu obdrží každý účastník certifikát.

Kurzy se konají při naplnění minimální kapacity sedmi účastníků.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři