Grosseto

Kurzy - pro Hobby kuchaře

Všechny naše kurzy jsou profesionálně připravované a díky zpětné vazbě od našich zákazníků i neustále vylepšované. Pestrá nabídka témat zajišťuje, že si vybere opravdu každý - zlepšete se v přípravě masa, italských specialit, orientálních pokrmů a nebo sladkých "teček" v podobě dezertů. Kurzy Vás budou provázet ti největší odborníci pro daná témata (Mirek Kalina, Zdeněk Pohlreich, Filip Sajler nebo Honza Punčochář). Abyste se cítili na našich kurzech co nejlépe, o vše se postaráme - ať už to je správné kuchařské vybavení nebo třeba občerstvení v ceně kurzu (u nás dostanete v rámci kurzu veškeré nápoje včetně vína).

Tak se podívejte na naše "menu" kurzů a vyberte si! :-)

Naše gastronomické studio disponuje maximální kapacitou 16 vařících osob. Do horní části Akademie se pohodlně vejde až 18 osob.

ikona

Kurzy vedou ty nejlepší z oboru

ikona

Na kurzu veškeré nápoje v ceně (včetně vína)

ikona

Krásné prostředí a profi vybavení

ikona

Používáme jen kvalitní a čerstvé suroviny

ikona

Chceme, aby čas strávený u nás byl pro Vás zážitkem

Vícepatrový slavnostní dort

Bára Lamačová

Mistr grilu

Zdeněk Marcín

Party na grilu

LEA Siekel (Skálová)

Vietnamský Street food na grilu II

Marcela Vuong

Vietnamský Street food na grilu

Marcela Vuong

Grilování s italskou vášní

Pavel Roubíček

Ryby & Seefood na grilu

Zdeněk Křížek

Italské grilování

Pavel Roubíček

Grill menu Mirka Kaliny

Mirek Kalina

Masový kurz Asie na grilu

Zdeněk Křížek

Mexico s Leou

LEA Siekel (Skálová)

Ombré dort

BESKY (Veronika Beskydiarová )

Asijská cesta

Zdeněk Křížek

Bůček a žebírka

Zdeněk Marcín

Quiche a slané pečivo

Ivana Tošerová

Výlet do Španělska

Zdeněk Křížek

Toskánské menu

Pavel Roubíček

Fine dinning SALABKA

Petr Kunc

Středozemní chutě

BESKY (Veronika Beskydiarová )

Krásné menu Pavla Berkyho

Pavel Berky

Macarons

Iveta Fabešová

Francouzská kuchyně Mirka Kaliny

Mirek Kalina

Moderní česká kuchyně

Jan Horák

Základy nebeského dortu

BESKY (Veronika Beskydiarová )

#UPGRADE MENU

Nemčková Kristína

Velký masový kurz

Jiří Roith

Dort z lásky

BESKY (Veronika Beskydiarová )

Nebesky s Besky

BESKY (Veronika Beskydiarová )

Italské pečivo

Robert Štrba

Vietnamské menu šéfkuchaře Khanh Ta

Khanh Ta

Nedělní brunch - naučte se připravit vejce jako profík

Jiří Roith

Maso a omáčky

Zdeněk Marcín

Barevné Mexiko

Zdeněk Křížek

Napříč Asií

Marcela Vuong

Italský pětiboj

Pavel Roubíček

Steaky z hovězího masa

Zdeněk Marcín

Mladá masa a jarní bylinky

Zdeněk Křížek

Základy francouzské cukrařiny

Iveta Fabešová

Základy přípravy italské pizzy

Robert Štrba

Jak na čerstvé domácí těstoviny

Pavel Roubíček

Sushi, Uramaki a Nigiri

Zdeněk Křížek

Burger kam se podíváš

Zdeněk Marcín

Italská klasika z Grosseta

Pavel Roubíček

Klasické těstoviny a omáčky

Pavel Roubíček

Úpravy masa v italské kuchyni

Pavel Roubíček

Maso a další steaky

Zdeněk Pohlreich

Krevety, kalamáry, mušle a chobotnice

Zdeněk Křížek

Vietnamský street food

Marcela Vuong

Tradiční vietnamská večeře II.

Marcela Vuong

Steaky

Zdeněk Pohlreich

Nebyly nalezeny žádné výsledky.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři