Grosseto

Kurzy - pro Hobby kuchaře

Všechny naše kurzy jsou profesionálně připravované a díky zpětné vazbě od našich zákazníků i neustále vylepšované. Pestrá nabídka témat zajišťuje, že si vybere opravdu každý - zlepšete se v přípravě masa, italských specialit, orientálních pokrmů a nebo sladkých "teček" v podobě dezertů. Kurzy Vás budou provázet ti největší odborníci pro daná témata (Zdeněk Pohlreich, Pavel Roubíček, Zdeněk Křížek, Khanh Ta, Iveta Fabešová nebo Honza Punčochář). Abyste se cítili na našich kurzech co nejlépe, o vše se postaráme - ať už to je správné kuchařské vybavení nebo třeba občerstvení v ceně kurzu (u nás dostanete v rámci kurzu veškeré nápoje včetně vína).

Tak se podívejte na naše "menu" kurzů a vyberte si! :-)

Naše gastronomické studio disponuje maximální kapacitou 16 vařících osob. Při plně obsazenosti kuchyně probíhá vaření vždy ve dvojicích. Varná deska je vždy pro dvě osoby, ale porci připravovaného pokrmu si každý servíruje sám.

Do horní části Akademie se pohodlně vejde až 18 osob.

ikona

Kurzy vedou ty nejlepší z oboru

ikona

Na kurzu veškeré nápoje v ceně (včetně vína)

ikona

Krásné prostředí a profi vybavení

ikona

Používáme jen kvalitní a čerstvé suroviny

ikona

Chceme, aby čas strávený u nás byl pro Vás zážitkem

Novinka

Makronky Roell

Adéla Mervartová
Novinka

Pravé americké BBQ

Jan Horák

Seafood mix na grilu

Zdeněk Křížek
Oblíbené

Grillmánie

Zdeněk Marcín
Novinka

Grilování s Romanem Paulusem

Roman Paulus

Letní grilovačka

Zdeněk Marcín

Špízy a steaky na grilu

Zdeněk Křížek
+ Bonus

Ze Sapy až na talíř

Marcela Vuong

Grilované maso v asijském stylu

Zdeněk Křížek
+ Bonus

Mistr burgerů

Pavel Berky

Vůně Itálie

Pavel Roubíček
Novinka

Jihoamerické hovězí na grilu

Jan Horák
+ Bonus

Rybí hostina na grilu

Zdeněk Křížek
Novinka

Menu Terky z Masterchefa

Tereza Hybšová
Oblíbené

Takové normální menu Zdeňka Pohlreicha

Zdeněk Pohlreich
Novinka

Čokoládový Entremet

Iveta Fabešová
Oblíbené

Vietnamské menu

Khanh Ta
Novinka

Chleby, housky a kaiserky

Ivana Tošerová

Ústřice a mušle

Zdeněk Křížek
+ Bonus

Asijské menu Pavla Berkyho

Pavel Berky

Stékaný dort od Besky

BESKY (Veronika Beskydiarová )

Barevné Mexiko

Zdeněk Křížek

Jihoamerická kuchyně aneb hory masa

Jan Horák

Čokoládová bomba

BESKY (Veronika Beskydiarová )

Základy fermentace

Jan Horák

Dokonalé kachní maso

Zdeněk Marcín

Asijský street food

Zdeněk Křížek

Velký masový kurz na grilu

Jiří Roith

Sushi Chef

Zdeněk Křížek

Mistr grilu

Zdeněk Marcín

Bůček a žebírka

Zdeněk Marcín

Fine dinning SALABKA

Petr Kunc

Krásné menu Pavla Berkyho

Pavel Berky

Macarons

Iveta Fabešová

Základy nebeského dortu

BESKY (Veronika Beskydiarová )
+ Bonus

#UPGRADE MENU

Nemčková Kristína

Mladá masa a jarní bylinky

Zdeněk Křížek

Italské pečivo

Robert Štrba

Indie na talíři

Zdeněk Křížek

Vietnamské menu šéfkuchaře Khanh Ta

Khanh Ta

Nedělní brunch - naučte se připravit vejce jako profík

Jiří Roith

Maso a omáčky

Zdeněk Marcín

Moderní slovenská kuchyně Pavla Berkyho

Pavel Berky

Napříč Asií

Marcela Vuong

Italský pětiboj

Pavel Roubíček

Steaky z hovězího masa

Zdeněk Marcín

Základy francouzské cukrařiny

Iveta Fabešová

Základy přípravy italské pizzy

Robert Štrba

Jak na čerstvé domácí těstoviny

Pavel Roubíček

Burger kam se podíváš

Zdeněk Marcín

Italská klasika z Grosseta

Pavel Roubíček

Klasické těstoviny a omáčky

Pavel Roubíček

Úpravy masa v italské kuchyni

Pavel Roubíček

Maso a další steaky

Zdeněk Pohlreich

Steaky

Zdeněk Pohlreich

Nebyly nalezeny žádné výsledky.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři