Grosseto

Jan Punčochář

Šéfkuchař

Je jeden z nejlepších českých šéfkuchařů. Narodil se 6.8.1979 v Praze, kde se vyučil v hotelu Ambassador. Hned po škole pracoval v několika vyhlášených pražských restaurací jako je Rybí trh, International Zlatá Praha nebo Zátiší Groupe. Své zkušenosti dále sbíral v zahraničí, kde absolvoval stáže v michelinských restauracích Hangar 7 a Tim Raue. Jako kuchař také působil v přední švýcarské restauraci Häberlis Schützenhaus. Po návratu do Prahy se stal šéfkuchařem podniku Le terroir, kde působil deset let. Několik let dozoroval a koncepčně se podílel na kuchařském provozu v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech nebo gastro provozů Pohostinec Monarch a Pohostinec Karlín. Skoro 5 let působil jako šéfkuchař pražského Grand Cru Restaurantu. Na jaře roku 2019 si otevřel svou vlasní restaraci U Matěje a stal se porotcem v soutěži Master Chef Česko.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

26. 8. Středa

Menu Honzy Punčocháře Jan Punčochář 16:30 - 21:00

Porotce z gastronomické soutěže MasterChef Česko a jeden z nejlepších šéfkuchařů Honza Punčochář pro Vás připravil menu, kterému nikdo neodolá. Na tomto kurzu Vás čeká skvělý zážitek a výborné menu. Přijďte se bavit a kulinařit !

Obsazeno
4400

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři