Pekařka
Ivana vlastní se svou dcerou, Bárou Lamačovou, která se také stala lektorkou v naší Akademii, skvělou rodinou kavárnu s názvem 8smicka v Humpolci. Na rozdíl od své dcery, která se zaměřuje na sladké a dorty, peče v kavárně především slané pečivo např. quiche, různé tyčky z listového těsta a nyní se též specializuje na pečení kváskového chleba a francouzských baget, o které je zájem v širokém okolí. Své zkušenosti získávala při různých kurzech a dnes je již vyhledávanou pekařkou.
Quiche aneb francouzský slaný koláč. Domácí křehké těsto tím nikdy nemůžete šlápnout vedle. Navíc si náplň můžete měnit podle svojí chutě. Přijďte se naučit společně s dalšími slanými pochoutkami, které se hodí k vínu na každý den.
Jste úplný začátečník a nebo jste již doma pečení chleba zkoušeli? Chcete si upéct svůj chléb ? Poradíme vám jak na to a k tomu vás naučíme jak péct a plést housky.