Grosseto

Zdeněk Pohlreich

Šéfkuchař

Nejvýraznější osobnost české kulinářské scény posledních let. Po návratu z emigrace proslavil svým uměním několik pražských restaurací, ze kterých rovněž vzešlo mnoho dnes známých šéfkuchařů. Po letech v korporátním sektoru si splnil sen o vlastním podnikání otevřením Cafe Imperial, následovaného postupně dalšími 4 podniky, TV kariérou a vydáním již 10 úspěšných knih.

 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

26. 4. Pátek

Fresh kuchyně Zdeněk Pohlreich 10:00 - 14:00

Čerstvost a lehkost se stávají tématem dnešní doby. Přijďte zjistit jak vařit zdravě, pestře a sexy zároveň. Kurz je inspirován novou knihou - Fresh kuchyně.

Obsazeno
4500
6. 5. Pondělí

Steaky Zdeněk Pohlreich 10:00 - 14:00

Oblíbené úpravy masa Zdeňka Pohlreicha.

Obsazeno
4700
7. 5. Úterý

Steaky Zdeněk Pohlreich 10:00 - 14:00

Oblíbené úpravy masa Zdeňka Pohlreicha.

Obsazeno
4700
13. 5. Pondělí

Fresh kuchyně Zdeněk Pohlreich 10:00 - 10:00

Čerstvost a lehkost se stávají tématem dnešní doby. Přijďte zjistit jak vařit zdravě, pestře a sexy zároveň. Kurz je inspirován novou knihou - Fresh kuchyně.

Objednat kurz
4500
14. 5. Úterý

Fresh kuchyně Zdeněk Pohlreich 10:00 - 14:00

Čerstvost a lehkost se stávají tématem dnešní doby. Přijďte zjistit jak vařit zdravě, pestře a sexy zároveň. Kurz je inspirován novou knihou - Fresh kuchyně.

Objednat jako náhradník
4500
3. 6. Pondělí

Steaky Zdeněk Pohlreich 10:00 - 14:00

Oblíbené úpravy masa Zdeňka Pohlreicha.

Obsazeno
4700
4. 6. Úterý

Steaky Zdeněk Pohlreich 10:00 - 14:00

Oblíbené úpravy masa Zdeňka Pohlreicha.

Obsazeno
4700

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři