Grosseto

Zdeněk Marcín

Šéfkuchař

Je šéfkuchařem a profesionálním lektorem kuchařských kurzů. Vaření a práci v gastronomii se věnuje nepřetržitě od vyučení. Působil mj. v restauracích Modrá terasa, hotel Hoffmeister,  Le Manoir de Sornat ve Francii, Le Moliére, Vikárka na Pražském Hradě, Krone v Oberbruch v Německu a dalších. Je známou tváří z několika kulinářských internetových pořadů, například seriálu Kuchař ví, S kuchařem u plotny, spolupracoval na pořadu Luxus na talíři. Dlouhá léta se věnuje lektorství kurzů se zaměřením především na českou a evropskou kuchyni.  Čerpá z klasických kuchařských postupů, do kterých implementuje prvky moderní kuchyně a techniky běžně používané ve špičkových restauracích. Vlastní cateringovou společnost, připravuje tématická vaření na společenských, kulturních i soukromých akcích. Zabývá se poradenstvím a supervizí v restauracích, které se rozhodli pro restart či refresh svého podnikání.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

15. 5. Čtvrtek

Perly Vídeňské kuchyně Zdeněk Marcín 16:30 - 21:00

Kdo někdy u našich sousedů v Rakousku byl a ochutnal místní kuchyni, dozajista ví, že si Rakušané na žádná příliš lehká a zdravá jídla nepotrpí. Chutná ovšem jejich kuchyně rozhodně je. Která jídla řadíme mezi rakouskou klasiku?

Objednat jako náhradník
3990
25. 7. Pátek

Od klobásy po bublaninu - gril, který baví Zdeněk Marcín 16:00 - 20:30

Tady se nebude grilovat „jen tak“. Kurz plný voňavého dýmu, svěžích nápadů a chutí, které rozproudí každou letní tabuli. Naučíte se, jak z grilu dostat maximum a posunout klasiku do nové dimenze. Přijďte si to zažít na vlastní chuťové pohárky!

Objednat kurz
3490
Zbývá 14 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři