Šéfkuchař
Je šéfkuchařem a profesionálním lektorem kuchařských kurzů. Vaření a práci v gastronomii se věnuje nepřetržitě od vyučení. Působil mj. v restauracích Modrá terasa, hotel Hoffmeister, Le Manoir de Sornat ve Francii, Le Moliére, Vikárka na Pražském Hradě, Krone v Oberbruch v Německu a dalších. Je známou tváří z několika kulinářských internetových pořadů, například seriálu Kuchař ví, S kuchařem u plotny, spolupracoval na pořadu Luxus na talíři. Dlouhá léta se věnuje lektorství kurzů se zaměřením především na českou a evropskou kuchyni. Čerpá z klasických kuchařských postupů, do kterých implementuje prvky moderní kuchyně a techniky běžně používané ve špičkových restauracích. Vlastní cateringovou společnost, připravuje tématická vaření na společenských, kulturních i soukromých akcích. Zabývá se poradenstvím a supervizí v restauracích, které se rozhodli pro restart či refresh svého podnikání.
Burgery, wrapy a sendviče ! Klasika, která nikdy neomrzí. Tento kurz je dokonalá příprava na chlapské pochoutky. Žádná velká práce, za to perfektní výsledek. Talíř plný luxusně vypadajícího jídla. Pánové to si nenechte ujít !
Vepřové maso se poslední dobou stává méně oblíbeným pro svou vyšší energetickou hodnotu a horší stravitelnost. Byla by ale škoda se mu nevěnovat. Kvalitní vepřové od farmářů má svou křehkost a jeho tuk lze krásně zpracovat, tak abychom si na něm pochutnali a neměli jen pocit plného břicha. Vepřové maso má své top druhy a my vás je naučíme připravovat !
Kdo někdy u našich sousedů v Rakousku byl a ochutnal místní kuchyni, dozajista ví, že si Rakušané na žádná příliš lehká a zdravá jídla nepotrpí. Chutná ovšem jejich kuchyně rozhodně je. Která jídla řadíme mezi rakouskou klasiku?