šéfkuchař
Je šéfkuchařem a profesionálním lektorem kuchařských kurzů. Vaření a práci v gastronomii se věnuje nepřetržitě od vyučení. Působil mj. v restauracích Modrá terasa, hotel Hoffmeister, Le Manoir de Sornat ve Francii, Le Moliére, Vikárka na Pražském Hradě, Krone v Oberbruch v Německu a dalších. Je známou tváří z několika kulinářských internetových pořadů, například seriálu Kuchař ví, S kuchařem u plotny, spolupracoval na pořadu Luxus na talíři. Dlouhá léta se věnuje lektorství kurzů se zaměřením především na českou a evropskou kuchyni. Čerpá z klasických kuchařských postupů, do kterých implementuje prvky moderní kuchyně a techniky běžně používané ve špičkových restauracích. Vlastní cateringovou společnost, připravuje tématická vaření na společenských, kulturních i soukromých akcích. Zabývá se poradenstvím a supervizí v restauracích, které se rozhodli pro restart či refresh svého podnikání.
Krásně vypečená vepřová žebírka obalená šťavnatým masem jsou zkrátka nadpozemská dobrota. A když k tomu přidáte grilovaný bůček na pánvi, máte hostinu pro partu přátel
N O V I N K A !!! Co u burgeru nesmí chybět? No, přece krásně křupavá bulka. Tu se naučíme péct a společně s kombinací několika druhů masa připravíme ty nejšťavnatější burgery !!!
Připravili jste si v pánvi skvělé maso, ale chybí vám k němu omáčka? Pokud možno rychlá, aby maso nemuselo dlouho čekat, než ji vyrobíte? Žádný problém. Naučíme Vás jak na rychlé omáčky jednou a provždy vyzrát.
N O V I N K A !!! V kurzu Zdeňka Marcína se naučíme jaké maso nakupovat, jak ho uchovávat, zpracovávat a připravovat. Také se dozvíte čemu se raději vyhnout a čeho se naopak nebát.
Přijďte načerpat inspiraci, která se vám bude hodit až se budete chystat na grilovačku.