šéfkuchař
Je šéfkuchařem a profesionálním lektorem kuchařských kurzů. Vaření a práci v gastronomii se věnuje nepřetržitě od vyučení. Působil mj. v restauracích Modrá terasa, hotel Hoffmeister, Le Manoir de Sornat ve Francii, Le Moliére, Vikárka na Pražském Hradě, Krone v Oberbruch v Německu a dalších. Je známou tváří z několika kulinářských internetových pořadů, například seriálu Kuchař ví, S kuchařem u plotny, spolupracoval na pořadu Luxus na talíři. Dlouhá léta se věnuje lektorství kurzů se zaměřením především na českou a evropskou kuchyni. Čerpá z klasických kuchařských postupů, do kterých implementuje prvky moderní kuchyně a techniky běžně používané ve špičkových restauracích. Vlastní cateringovou společnost, připravuje tématická vaření na společenských, kulturních i soukromých akcích. Zabývá se poradenstvím a supervizí v restauracích, které se rozhodli pro restart či refresh svého podnikání.
Přijďte načerpat inspiraci, která se vám bude hodit až se budete chystat na grilovačku.
Co se k letnímu grilování nejvíce hodí? K surovinám, které se nejčastěji dávají na rošt, patří hlavně krkovice, steaky a ryby. K tomu nesmí chybět dobrý salát, vhodná grilovací omáčka a letní drink a máte hotovo.
Grilování snadno a profi, moře zábavy a pohoda ... to je záruka kurzů se Zdeňkem Marcínem. Grilování masa je to, čemu rozumíme a na co specializujeme.