kuchař
Rosťa rozšířil tým sítě Grosseto koncem roku 2018. V Grossetu se podílel zejména na tvorbě nových jídel, které máte možnost ochutnávat v rámci aktualit a speciálních nabídek. Od června 2020 má pod taktovkou provoz kuchyně v Grossetu Anděl. Ve své kulinářské kariéře Rosťa naposledy působil v italské restauraci CottoCrudo v hotelu Four Seasons jako sous-chef. Ve stejném hotelu v restauraci Allegro pracoval do roku 2012 po dobu čtyř let jako junior sous-chef pod vedením vyhlášeného šéfkuchaře Andrea Accordiho ověnčeného michelinskou hvězdou. Následně dělal šéfkuchaře v pražské restauraci SOHO. Má bohaté zkušenosti i ze zahraničí, kde působil ve Švýcarsku v italské restauraci Giardino Romano v Ženevě a dále v hotelu Four Seasons v Dublinu. Své vzdělání si doplnil na stáži v Německu ve Wirtschaft Academy School.
Tento lektor nyní nemá vypsané žádné termíny kurzů.
Můžeme Vám poslat informaci, jakmile lektor vypíše termín.