Grosseto

Roman Paulus

Šéfkuchař

Roman Paulus patří mezi nejznámější české šéfkuchaře, několik let pracoval v známých  kuchyních v zahraničí.  V Česku působil na pozici šéfkuchaře  v pražském Alcronu a získal šestkrát  michelinskou hvězdu. Před dvěma lety se však Roman Paulus rozhodl z nejvyšších pater gastronomie odejít a loni v listopadu si otevřel v Olomouci moderní kantýnu Bistro Paulus. působí též  jako šéfkuchař v olomoucké cateringové společnosti Lobster Catering. Pravidelně poskytuje rozhovory do médií o vaření a gastronomii a je  také autorem knih receptů. Je nám velkou ctí, že se stal členem naší Kulinářské Akademie.


Pokračovat na mé kurzy

Tento lektor nyní nemá vypsané žádné termíny kurzů.
Můžeme Vám poslat informaci, jakmile lektor vypíše termín.

Upozornit na termín

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři