Šéfkuchař
Roman Paulus patří mezi nejznámější české šéfkuchaře, několik let pracoval v známých kuchyních v zahraničí. V Česku působil na pozici šéfkuchaře v pražském Alcronu a získal šestkrát michelinskou hvězdu. Před dvěma lety se však Roman Paulus rozhodl z nejvyšších pater gastronomie odejít a loni v listopadu si otevřel v Olomouci moderní kantýnu Bistro Paulus. působí též jako šéfkuchař v olomoucké cateringové společnosti Lobster Catering. Pravidelně poskytuje rozhovory do médií o vaření a gastronomii a je také autorem knih receptů. Je nám velkou ctí, že se stal členem naší Kulinářské Akademie.
Nezapomenutelný kulinářský zážitek vám zajistí vaření s Romanem Paulusem. Už jen stát po boku takovéto legendy a koukat se jak se mu pod rukami rodí jídlo té nejlahodnější chuti je samo o sobě zážitkem.
Nezapomenutelný kulinářský zážitek vám zajistí vaření s Romanem Paulusem. Už jen stát po boku takovéto legendy a koukat se jak se mu pod rukami rodí jídlo té nejlahodnější chuti je samo o sobě zážitkem.
Až se jaro zeptá, co jste dělali v zimě ? Můžete si odpovědět, naučili jsme se správně připravovat chřest a další čerstvé produkty z probouzející se přírody.