Grosseto

Roman Paulus

šéfkuchař

Roman Paulus patří mezi nejznámější české šéfkuchaře, několik let pracoval v známých  kuchyních v zahraničí.  V Česku působil na pozici šéfkuchaře  v pražském Alcronu a získal šestkrát  michelinskou hvězdu. Před dvěma lety se však Roman Paulus rozhodl z nejvyšších pater gastronomie odejít a loni v listopadu si otevřel v Olomouci moderní kantýnu Bistro Paulus. působí též  jako šéfkuchař v olomoucké cateringové společnosti Lobster Catering. Pravidelně poskytuje rozhovory do médií o vaření a gastronomii a je  také autorem knih receptů. Je nám velkou ctí, že se stal členem naší Kulinářské Akademie.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

16. 1. Pondělí

Menu Romana Pauluse Roman Paulus 16:30 - 21:00

Nezapomenutelný kulinářský zážitek vám zajistí vaření s Romanem Paulusem. Už jen stát po boku takovéto legendy a koukat se jak se mu pod rukami rodí jídlo té nejlahodnější chuti je samo o sobě zážitkem.

Objednat jako náhradník
5000

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři