Grosseto

Roman Paulus

Šéfkuchař

Roman Paulus patří mezi nejznámější české šéfkuchaře, několik let pracoval v známých  kuchyních v zahraničí.  V Česku působil na pozici šéfkuchaře  v pražském Alcronu a získal šestkrát  michelinskou hvězdu. Před dvěma lety se však Roman Paulus rozhodl z nejvyšších pater gastronomie odejít a loni v listopadu si otevřel v Olomouci moderní kantýnu Bistro Paulus. působí též  jako šéfkuchař v olomoucké cateringové společnosti Lobster Catering. Pravidelně poskytuje rozhovory do médií o vaření a gastronomii a je  také autorem knih receptů. Je nám velkou ctí, že se stal členem naší Kulinářské Akademie.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

18. 11. Úterý

Michelinské menu Romana Pauluse Roman Paulus 16:30 - 21:00

Zažijte večer, kdy se fine dining mění v nezapomenutelný zážitek. Pod vedením michelinského šéfkuchaře Romana Pauluse si připravíte čtyřchodové menu, které spojuje sezónní suroviny, precizní techniky a lehkost jeho kuchařského rukopisu.

Objednat jako náhradník
5200

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři