Grosseto

Roman Paulus

Šéfkuchař

Roman Paulus patří mezi nejznámější české šéfkuchaře, několik let pracoval v známých  kuchyních v zahraničí.  V Česku působil na pozici šéfkuchaře  v pražském Alcronu a získal šestkrát  michelinskou hvězdu. Před dvěma lety se však Roman Paulus rozhodl z nejvyšších pater gastronomie odejít a loni v listopadu si otevřel v Olomouci moderní kantýnu Bistro Paulus. působí též  jako šéfkuchař v olomoucké cateringové společnosti Lobster Catering. Pravidelně poskytuje rozhovory do médií o vaření a gastronomii a je  také autorem knih receptů. Je nám velkou ctí, že se stal členem naší Kulinářské Akademie.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

28. 3. Pátek

Degustační večeře Romana Pauluse Roman Paulus 17:00 - 21:00

Jste milovníky jídla a rádi ochutnáváte a poznáváte stále nové chutě a vůně? Degustační menu Romana Pauluse uspokojí i ty nejnáročnější gurmány. Na tento neopakovatelný kulinářský zážitek s uvolněnou atmosférou u společného stolu budete ještě dlouho vzpomínat. Těšíme se na Vás !

Objednat večeři
4990
Zbývá 12 volných míst
22. 4. Úterý

Jarní vaření s Romanem Paulusem Roman Paulus 16:30 - 21:00

Vaření s Romanem Paulusem - michelinským šéfkuchařem, je záruka kvality okořeněná chutěmi, které ještě neznáte.

Objednat jako náhradník
5500

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři