Grosseto

Roman Paulus

Šéfkuchař

Roman Paulus patří mezi nejznámější české šéfkuchaře, několik let pracoval v známých  kuchyních v zahraničí.  V Česku působil na pozici šéfkuchaře  v pražském Alcronu a získal šestkrát  michelinskou hvězdu. Před dvěma lety se však Roman Paulus rozhodl z nejvyšších pater gastronomie odejít a loni v listopadu si otevřel v Olomouci moderní kantýnu Bistro Paulus. působí též  jako šéfkuchař v olomoucké cateringové společnosti Lobster Catering. Pravidelně poskytuje rozhovory do médií o vaření a gastronomii a je  také autorem knih receptů. Je nám velkou ctí, že se stal členem naší Kulinářské Akademie.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

18. 12. Pondělí

Předvánoční menu Romana Pauluse Roman Paulus 16:30 - 21:00

Nezapomenutelný kulinářský zážitek vám zajistí vaření s Romanem Paulusem. Už jen stát po boku takovéto legendy a koukat se jak se mu pod rukami rodí jídlo té nejlahodnější chuti je samo o sobě zážitkem.

Obsazeno
5000
15. 1. Pondělí

Zimní menu menu Romana Pauluse Roman Paulus 16:30 - 21:00

Nezapomenutelný kulinářský zážitek vám zajistí vaření s Romanem Paulusem. Už jen stát po boku takovéto legendy a koukat se jak se mu pod rukami rodí jídlo té nejlahodnější chuti je samo o sobě zážitkem.

Objednat kurz
5000
Zbývá 9 volných míst
4. 3. Pondělí

Svěží chutě nového menu Romana Pauluse Roman Paulus 16:30 - 21:00

Až se jaro zeptá, co jste dělali v zimě ? Můžete si odpovědět, naučili jsme se správně připravovat chřest a další čerstvé produkty z probouzející se přírody.

Objednat kurz
4700
Zbývá 10 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři