Šéfpizzař
Do první dejvické pizzerie Grosseto nastoupil krátce po jejím otevření v roce 1996 a postupem doby se vypracoval na šéfpizzaře celého řetězce. Absolvoval školení na přípravu pravé neapolské pizzy v italské Neapoli. Vyhrál soutěž o nejlepší pizzu Margheritu na prvním mistrovství ČR v přípravě pizzy a v roce 2014 získalo Grosseto pod jeho vedením cenu „Nejlepší pizza v Praze“ pořádanou společností expats.cz.
Naučte se připravovat pravou italskou pizzu pod vedením šéfpizzaře sítě Grosseto Roberta Štrby. S trochou zručnosti uvidíte, že ji hravě zvládnete upéct i doma.
Naučte se připravovat pravou italskou pizzu pod vedením šéfpizzaře sítě Grosseto Roberta Štrby. S trochou zručnosti uvidíte, že ji hravě zvládnete upéct i doma.
Naučte se připravovat pravou italskou pizzu pod vedením šéfpizzaře sítě Grosseto Roberta Štrby. S trochou zručnosti uvidíte, že ji hravě zvládnete upéct i doma.
Italské pečivo je rozmanité napříč celou Itálií. Liší se procesy, ingrediencemi, tvary i tradicemi. Recepty se dědí z generace na generaci a těch druhů je tolik, že se nedají ani všechny zmínit. My se pokusíme naučit Vás ty naše oblíbené.