Grosseto

Robert Štrba

Šéfpizzař

Do první dejvické pizzerie Grosseto nastoupil krátce po jejím otevření v roce 1996 a postupem doby se vypracoval na šéfpizzaře celého řetězce. Absolvoval školení na přípravu pravé neapolské pizzy v italské Neapoli. Vyhrál soutěž o nejlepší pizzu Margheritu na prvním mistrovství ČR v přípravě pizzy a v roce 2014 získalo Grosseto pod jeho vedením cenu „Nejlepší pizza v Praze“ pořádanou společností expats.cz.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

26. 9. Čtvrtek

Základy přípravy italské pizzy Robert Štrba 16:30 - 21:00

Naučte se připravovat pravou italskou pizzu pod vedením šéfpizzaře sítě Grosseto Roberta Štrby. S trochou zručnosti uvidíte, že ji hravě zvládnete upéct i doma.

Objednat kurz
3690
Zbývá 12 volných míst
10. 10. Čtvrtek

Italské pečivo Robert Štrba 10:00 - 15:00

Italské pečivo je rozmanité napříč celou Itálií. Liší se procesy, ingrediencemi, tvary i tradicemi. Recepty se dědí z generace na generaci a těch druhů je tolik, že se nedají ani všechny zmínit. My se pokusíme naučit Vás ty naše oblíbené.

Objednat kurz
3390
Zbývá 11 volných míst
23. 10. Středa

Základy přípravy italské pizzy Robert Štrba 16:30 - 21:00

Naučte se připravovat pravou italskou pizzu pod vedením šéfpizzaře sítě Grosseto Roberta Štrby. S trochou zručnosti uvidíte, že ji hravě zvládnete upéct i doma.

Objednat kurz
3690
Zbývá 8 volných míst
21. 11. Čtvrtek

Základy přípravy italské pizzy Robert Štrba 16:30 - 21:00

Naučte se připravovat pravou italskou pizzu pod vedením šéfpizzaře sítě Grosseto Roberta Štrby. S trochou zručnosti uvidíte, že ji hravě zvládnete upéct i doma.

Objednat kurz
3690
Zbývá 12 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři