Šéfpizzař
Do první dejvické pizzerie Grosseto nastoupil krátce po jejím otevření v roce 1996 a postupem doby se vypracoval na šéfpizzaře celého řetězce. Absolvoval školení na přípravu pravé neapolské pizzy v italské Neapoli. Vyhrál soutěž o nejlepší pizzu Margheritu na prvním mistrovství ČR v přípravě pizzy a v roce 2014 získalo Grosseto pod jeho vedením cenu „Nejlepší pizza v Praze“ pořádanou společností expats.cz.
Naučte se připravovat pravou italskou pizzu pod vedením šéfpizzaře sítě Grosseto Roberta Štrby. S trochou zručnosti uvidíte, že ji hravě zvládnete upéct i doma.
Naučte se připravovat pravou italskou pizzu pod vedením šéfpizzaře sítě Grosseto Roberta Štrby. S trochou zručnosti uvidíte, že ji hravě zvládnete upéct i doma.
Zažijte léto po italsku – s pizzou přímo z grilu !!! V novém kurzu vás naučíme vše od přípravy těsta až po finální šťavnatou pizzu s křupavým okrajem a dokonalou strukturou. Objevte kouzlo grilované pizzy a získejte tipy, které promění váš gril na pravou italskou pec. Už žádné kompromisy – jen chuť Itálie, přesně tak, jak má být.
Zažijte léto po italsku – s pizzou přímo z grilu !!! V novém kurzu vás naučíme vše od přípravy těsta až po finální šťavnatou pizzu s křupavým okrajem a dokonalou strukturou. Objevte kouzlo grilované pizzy a získejte tipy, které promění váš gril na pravou italskou pec. Už žádné kompromisy – jen chuť Itálie, přesně tak, jak má být.
Zažijte léto po italsku – s pizzou přímo z grilu !!! V novém kurzu vás naučíme vše od přípravy těsta až po finální šťavnatou pizzu s křupavým okrajem a dokonalou strukturou. Objevte kouzlo grilované pizzy a získejte tipy, které promění váš gril na pravou italskou pec. Už žádné kompromisy – jen chuť Itálie, přesně tak, jak má být.