Grosseto

Robert Štrba

Šéfpizzař

Do první dejvické pizzerie Grosseto nastoupil krátce po jejím otevření v roce 1996 a postupem doby se vypracoval na šéfpizzaře celého řetězce. Absolvoval školení na přípravu pravé neapolské pizzy v italské Neapoli. Vyhrál soutěž o nejlepší pizzu Margheritu na prvním mistrovství ČR v přípravě pizzy a v roce 2014 získalo Grosseto pod jeho vedením cenu „Nejlepší pizza v Praze“ pořádanou společností expats.cz.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

14. 5. Pondělí

Základy přípravy italské pizzy Robert Štrba 16:30 - 21:30

Naučte se připravovat pravou italskou pizzu pod vedením šéfpizzaře sítě Grosseto Roberta Štrby. S trochou zručnosti uvidíte, že ji hravě zvládnete upéct i doma.

Objednat jako náhradník
2400

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Partneři