Grosseto

Jiří Roith

Šéfkuchař

Jirka je zakladatelem vzdělávacího projektu Kulinářské umění, který má za cíl zlepšit úroveň profesionálního gastronomického vzdělávání na českých hotelových a gastronomických školách. Projekt je ale také určen pro všechny profesionály, kteří se chtějí neustále zlepšovat ve svém oboru a hobby kuchaře, kteří berou svého koníčka vážně. Vystudoval Kulinářské umění a Management restaurací na International Culinary Schools at The Art Institute, Vancouver. 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

16. 4. Neděle

Nedělní brunch - naučte se připravit vejce jako profík Jiří Roith 10:30 - 15:00

Kurz Jirky Roitha je dalším ze série kurzů Kulinářského umění, postavených na tom, že Vás nebudeme učit jednotlivé recepty, ale naučíme Vás podstatu kulinářských technik, konkrétně jak jednoduše pracovat s vejci jako profík!

Objednat kurz
3200
Zbývá 16 volných míst
21. 6. Středa

Velký masový kurz na grilu Jiří Roith 16:30 - 21:00

Kurz Jirky Roitha je jedním ze série kurzů Kulinářského umění, který je postavený na tom, že Vás nebudeme učit jednotlivé recepty, ale rovnou Vás naučíme podstatu kulinářské techniky GRILOVÁNÍ MASA. V tomto kurzu navíc ochutnáte několik zajímavých druhů steakových mas od větších kusů jako je například roastbeef z květové špičky s vysokým tukovým krytím, kterému se říká Picanha nebo T-bone steak nebo Tomahawk z hovězího roštěnce až po menší kusy jednotlivých steaků, jako je napříkald loupaná plec, která se dělí na Top blade steak a Flat iron steak, Oponka, Nízký roštěnec, Svíčková nebo Pupek (Flank steak). Steaková masa objednáváme od našich řezníků dle jejich dostupnosti, ale vždy se naučíme jak na grilu připravit jeden větší kus steakového masa a 3 druhy ostatních steakových mas.

Objednat kurz
4300
Zbývá 5 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři