Grosseto

Jiří Roith

Šéfkuchař

Jirka je zakladatelem vzdělávacího projektu Kulinářské umění, který má za cíl zlepšit úroveň profesionálního gastronomického vzdělávání na českých hotelových a gastronomických školách. Projekt je ale také určen pro všechny profesionály, kteří se chtějí neustále zlepšovat ve svém oboru a hobby kuchaře, kteří berou svého koníčka vážně. Vystudoval Kulinářské umění a Management restaurací na International Culinary Schools at The Art Institute, Vancouver. 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

29. 9. Neděle

Nedělní brunch - naučte se připravit vejce jako profík Jiří Roith 10:30 - 14:30

Kurz Jirky Roitha je dalším ze série kurzů Kulinářského umění, postavených na tom, že Vás nebudeme učit jednotlivé recepty, ale naučíme Vás podstatu kulinářských technik, konkrétně jak jednoduše pracovat s vejci jako profík!

Objednat kurz
2300
31. 10. Čtvrtek

Velký masový kurz Jiří Roith 16:30 - 21:00

Kurz Jirky Roitha je jedním ze série kurzů Kulinářského umění, které jsou postavené na tom, že Vás nebudeme učit jednotlivé recepty, ale naučíme Vás podstatu konkrétních kulinářských technik.

Objednat kurz
3200

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři