Grosseto

Jiří Roith

Šéfkuchař

Jirka je zakladatelem vzdělávacího projektu Kulinářské umění, který má za cíl zlepšit úroveň profesionálního gastronomického vzdělávání na českých hotelových a gastronomických školách. Projekt je ale také určen pro všechny profesionály, kteří se chtějí neustále zlepšovat ve svém oboru a hobby kuchaře, kteří berou svého koníčka vážně. Vystudoval Kulinářské umění a Management restaurací na International Culinary Schools at The Art Institute, Vancouver. 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

12. 7. Neděle

Nedělní brunch - naučte se připravit vejce jako profík Jiří Roith 10:30 - 14:30

Kurz Jirky Roitha je dalším ze série kurzů Kulinářského umění, postavených na tom, že Vás nebudeme učit jednotlivé recepty, ale naučíme Vás podstatu kulinářských technik, konkrétně jak jednoduše pracovat s vejci jako profík!

Objednat kurz
2300

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři