Šéfkuchař
Jirka je zakladatelem vzdělávacího projektu Kulinářské umění, který má za cíl zlepšit úroveň profesionálního gastronomického vzdělávání na českých hotelových a gastronomických školách. Projekt je ale také určen pro všechny profesionály, kteří se chtějí neustále zlepšovat ve svém oboru a hobby kuchaře, kteří berou svého koníčka vážně. Vystudoval Kulinářské umění a Management restaurací na International Culinary Schools at The Art Institute, Vancouver.
Kurz Jirky Roitha je dalším ze série kurzů Kulinářského umění, postavených na tom, že Vás nebudeme učit jednotlivé recepty, ale naučíme Vás podstatu kulinářských technik, konkrétně jak jednoduše pracovat s vejci jako profík!
Kurz Jirky Roitha je jedním ze série kurzů Kulinářského umění, který je postavený na tom, že Vás nebudeme učit jednotlivé recepty, ale rovnou Vás naučíme podstatu kulinářské techniky OPÉKÁNÍ STEAKOVÝCH MAS.