Grosseto

Jiří Roith

Šéfkuchař

Jirka je zakladatelem vzdělávacího projektu Kulinářské umění, který má za cíl zlepšit úroveň profesionálního gastronomického vzdělávání na českých hotelových a gastronomických školách. Projekt je ale také určen pro všechny profesionály, kteří se chtějí neustále zlepšovat ve svém oboru a hobby kuchaře, kteří berou svého koníčka vážně. Vystudoval Kulinářské umění a Management restaurací na International Culinary Schools at The Art Institute, Vancouver. 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

31. 7. Středa

Velký masový kurz na grilu Jiří Roith 16:00 - 20:30

Kurz Jirky Roitha je jedním ze série kurzů Kulinářského umění, který je postavený na tom, že Vás nebudeme učit jednotlivé recepty, ale rovnou Vás naučíme podstatu kulinářské techniky přípravy MASA. V tomto kurzu navíc ochutnáte několik zajímavých druhů steakových mas od větších kusů jako je například roastbeef z květové špičky s vysokým tukovým krytím, kterému se říká Picanha nebo T-bone steak nebo Tomahawk z hovězího roštěnce až po menší kusy jednotlivých steaků, jako je napříkald loupaná plec, která se dělí na Top blade steak a Flat iron steak, Oponka, Nízký roštěnec, Svíčková nebo Pupek (Flank steak). Steaková masa objednáváme od našich řezníků dle jejich dostupnosti, ale vždy se naučíme jak na grilu připravit jeden větší kus steakového masa a 3 druhy ostatních steakových mas.

Objednat kurz
4400
Zbývají 2 volná místa
27. 9. Pátek

ŠKOLA KULINAŘENÍ ANEB OD VÝVARU AŽ PO SOUS VIDE Jiří Roith 16:00 - 21:00

Připravili jsme pro váš sérii vzdělávacích kurzů vaření v nichž vám dáme možnost naučit se vařit podle postupů a metod opravdových profesionálů. Jestli se pro vás stalo vaření opravdovou vášní, pak je čas posunout se dál.

Objednat kurz
21000
Zbývá 16 volných míst
3. 10. Čtvrtek

Velký masový kurz Jiří Roith 16:30 - 21:00

Kurz Jirky Roitha je jedním ze série kurzů Kulinářského umění, který je postavený na tom, že Vás nebudeme učit jednotlivé recepty, ale rovnou Vás naučíme podstatu kulinářské techniky OPÉKÁNÍ STEAKOVÝCH MAS.

Objednat kurz
4500
Zbývá 16 volných míst
11. 10. Pátek

MINI AKADEMIE ANEB VAŘÍME DĚTEM Jiří Roith 13:00 - 16:00

Jídlo pro děti je věčným tématem zaneprázdněných matek a otců. Potěšit mlsné jazýčky vašich dětí je náročná záležitost. A jak vařit, aby naše děti, které rostou a vyvíjí se byli zdravé a měli dostatek energie na všechny dětské hrátky, sport a učení ? Pojďte se naučit jak svým dětem připravit pestrou, chutnou ale i vyváženou stravu.

Objednat kurz
18000
Zbývá 15 volných míst
11. 10. Pátek

MINI AKADEMIE ANEB VAŘÍME DĚTEM- KURZY Jiří Roith 13:00 - 16:00

Jídlo pro děti je věčným tématem zaneprázdněných matek a otců. Potěšit mlsné jazýčky vašich dětí je náročná záležitost. A jak vařit, aby naše děti, které rostou a vyvíjí se byli zdravé a měli dostatek energie na všechny dětské hrátky, sport a učení ? Pojďte se naučit jak svým dětem připravit pestrou, chutnou ale i vyváženou stravu.

Objednat kurz
3500
Zbývá 8 volných míst
25. 10. Pátek

ŠKOLA KULINAŘENÍ ANEB OD VÝVARU AŽ PO SOUS VIDE Jiří Roith 16:00 - 21:00

Připravili jsme pro váš sérii vzdělávacích kurzů vaření v nichž vám dáme možnost naučit se vařit podle postupů a metod opravdových profesionálů. Jestli se pro vás stalo vaření opravdovou vášní, pak je čas posunout se dál.

27. 10. Neděle

Nedělní brunch - naučte se připravit vejce jako profík Jiří Roith 10:30 - 14:30

Kurz Jirky Roitha je dalším ze série kurzů Kulinářského umění, postavených na tom, že Vás nebudeme učit jednotlivé recepty, ale naučíme Vás podstatu kulinářských technik, konkrétně jak jednoduše pracovat s vejci jako profík!

Objednat kurz
3890
Zbývá 16 volných míst
8. 11. Pátek

MINI AKADEMIE ANEB VAŘÍME DĚTEM- KURZY Jiří Roith 13:00 - 16:00

Jídlo pro děti je věčným tématem zaneprázdněných matek a otců. Potěšit mlsné jazýčky vašich dětí je náročná záležitost. A jak vařit, aby naše děti, které rostou a vyvíjí se byli zdravé a měli dostatek energie na všechny dětské hrátky, sport a učení ? Pojďte se naučit jak svým dětem připravit pestrou, chutnou ale i vyváženou stravu.

Objednat kurz
3500
Zbývá 8 volných míst
22. 11. Pátek

ŠKOLA KULINAŘENÍ ANEB OD VÝVARU AŽ PO SOUS VIDE Jiří Roith 16:00 - 21:00

Připravili jsme pro váš sérii vzdělávacích kurzů vaření v nichž vám dáme možnost naučit se vařit podle postupů a metod opravdových profesionálů. Jestli se pro vás stalo vaření opravdovou vášní, pak je čas posunout se dál.

6. 12. Pátek

ŠKOLA KULINAŘENÍ ANEB OD VÝVARU AŽ PO SOUS VIDE Jiří Roith 16:00 - 21:00

Připravili jsme pro váš sérii vzdělávacích kurzů vaření v nichž vám dáme možnost naučit se vařit podle postupů a metod opravdových profesionálů. Jestli se pro vás stalo vaření opravdovou vášní, pak je čas posunout se dál.

13. 12. Pátek

MINI AKADEMIE ANEB VAŘÍME DĚTEM- KURZY Jiří Roith 12:00 - 15:00

Jídlo pro děti je věčným tématem zaneprázdněných matek a otců. Potěšit mlsné jazýčky vašich dětí je náročná záležitost. A jak vařit, aby naše děti, které rostou a vyvíjí se byli zdravé a měli dostatek energie na všechny dětské hrátky, sport a učení ? Pojďte se naučit jak svým dětem připravit pestrou, chutnou ale i vyváženou stravu.

Objednat kurz
3500
Zbývá 8 volných míst
10. 1. Pátek

MINI AKADEMIE ANEB VAŘÍME DĚTEM- KURZY Jiří Roith 12:00 - 15:00

Jídlo pro děti je věčným tématem zaneprázdněných matek a otců. Potěšit mlsné jazýčky vašich dětí je náročná záležitost. A jak vařit, aby naše děti, které rostou a vyvíjí se byli zdravé a měli dostatek energie na všechny dětské hrátky, sport a učení ? Pojďte se naučit jak svým dětem připravit pestrou, chutnou ale i vyváženou stravu.

Objednat kurz
3500
Zbývá 7 volných míst
17. 1. Pátek

ŠKOLA KULINAŘENÍ ANEB OD VÝVARU AŽ PO SOUS VIDE Jiří Roith 16:00 - 21:00

Připravili jsme pro váš sérii vzdělávacích kurzů vaření v nichž vám dáme možnost naučit se vařit podle postupů a metod opravdových profesionálů. Jestli se pro vás stalo vaření opravdovou vášní, pak je čas posunout se dál.

7. 2. Pátek

MINI AKADEMIE ANEB VAŘÍME DĚTEM- KURZY Jiří Roith 12:00 - 15:00

Jídlo pro děti je věčným tématem zaneprázdněných matek a otců. Potěšit mlsné jazýčky vašich dětí je náročná záležitost. A jak vařit, aby naše děti, které rostou a vyvíjí se byli zdravé a měli dostatek energie na všechny dětské hrátky, sport a učení ? Pojďte se naučit jak svým dětem připravit pestrou, chutnou ale i vyváženou stravu.

Objednat kurz
3500
Zbývá 8 volných míst
28. 2. Pátek

ŠKOLA KULINAŘENÍ ANEB OD VÝVARU AŽ PO SOUS VIDE Jiří Roith 16:00 - 21:00

Připravili jsme pro váš sérii vzdělávacích kurzů vaření v nichž vám dáme možnost naučit se vařit podle postupů a metod opravdových profesionálů. Jestli se pro vás stalo vaření opravdovou vášní, pak je čas posunout se dál.

14. 3. Pátek

MINI AKADEMIE ANEB VAŘÍME DĚTEM- KURZY Jiří Roith 13:00 - 16:00

Jídlo pro děti je věčným tématem zaneprázdněných matek a otců. Potěšit mlsné jazýčky vašich dětí je náročná záležitost. A jak vařit, aby naše děti, které rostou a vyvíjí se byli zdravé a měli dostatek energie na všechny dětské hrátky, sport a učení ? Pojďte se naučit jak svým dětem připravit pestrou, chutnou ale i vyváženou stravu.

Objednat kurz
3500
Zbývá 8 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři