Pizzaiol
Alex Hasipi se od dětství pohybuje v gastronomii. Jako dítě vyrostl v cukrárně a zmrzlinárně v Chorvatsku, potom ve Slovinsku a na Slovensku. Narodil se v chorvatském městě Umag, kde nejvíce času trávil při výrobě pizzy. Se svou ženou si na Slovesnku otevřeli pizzerii. Poslední roky se především věnuje vzdělávání a školení o přípravě neapolské pizze, v které našel zalíbení. Pořádá workshopy a kurzy pro veřejnost i pro profesionály. Ovládá plynuje několik cizích jazyků - angličtinu, chorvatštinu, slovinštinu, slovenštinu a turečtinu. V rámci Slovenska pomáhá rozvíjet povědomí o neapolské pizze. Společně se svou ženou tvrdí, že pizza není jen jídlo - je to příležitost strávit krásné chvíle se svými přáteli či v rodinném kruhu a vytrvořit jedinečné vzpomínky a pouto mezi těmi, na kterým jim záleží. Těšíme se co nás naučí.
Chcete se naučit připravit tu pravou neapolskou pizzu, která vás přenese přímo do Itálie? I když jste úplný začátečník, nebojte, naučíme vás vše, co potřebujete vědět. Přijďte objevit tajemství dokonalé neapolské pizzy.
Chcete se naučit připravit tu pravou neapolskou pizzu, která vás přenese přímo do Itálie? I když jste úplný začátečník, nebojte, naučíme vás vše, co potřebujete vědět. Přijďte objevit tajemství dokonalé neapolské pizzy.