Grosseto

Zdeněk Křížek

Šéfkuchař

Kuchařská kariéra Zdeňka začala v hotelu Jalta, kde jako první v té době měli v restauraci teppanyaki – japonský speciální stůl s grilovací deskou pro úpravu jídel přímo před zraky hostů. Velice rychle se stal velkým fandou japonské kuchyně. Dlouholeté pracovní zkušenosti získával z asijských hotelů v Číně, Malajsii a Japonsku, kde si prohluboval a rozšiřoval znalosti asijské kuchyně. 
​Od roku 2018 pracuje na pozici Executive Culinary Chef​ pro síť OREA HOTELS & RESORTS.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

22. 6. Čtvrtek

Rybí hostina na grilu Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Tento kurz jsme pro Vás připravili ve spolupráci s Rybí zahradou, aquaponickou ekofarmou. Aquaponie spojuje chov ryb a pěstování zeleniny.

Objednat jako náhradník
4200
10. 7. Pondělí

Špízy a steaky na grilu Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Grilování masa je to, čemu rozumíme a na co se v letních měsících specializujeme. Nový kurz Zdeňka Křížka bude plný kvalitního masa.

Objednat jako náhradník
4100
1. 8. Úterý

Grilované maso v asijském stylu Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Pokud vám asijská jídla chutnají, vyzkoušejte recepty na grilu od Zdeňka Křížka.

Objednat kurz
3500
Zbývá 11 volných míst
31. 8. Čtvrtek

Seafood mix na grilu Zdeněk Křížek 16:00 - 20:30

Z mořských plodů grilujeme maximálně některé druhy ryb, jako je losos. Když se řekne mořské plody, velká spousta lidí si představí něco jako krevety. Ale mořské plody toho zahrnují mnohem více. Jedná se o velkou spoustu chutných ryb, které můžete na svém grilu připravit. Při tomto kurzu vás provedeme malým průvodcem grilování mořských plodů a ryb.

Objednat kurz
4100
Zbývá 10 volných míst
14. 9. Čtvrtek

Asijský street food Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Se Zdeňkem Křížkem rádi cestujeme. Tentokrát zavítáme do Asie a naučíme nejznámější jídla, se kterými se setkáváme nejen ve vzdálených zemích ale už i u nás.

Objednat kurz
3690
Zbývá 15 volných míst
18. 10. Středa

Sushi Chef Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Mezi nejznámější tradiční japonské pokrmy patří sushi. Jedná se o kousky lepivé rýže o velikosti jednoho sousta doplněné kouskem syrové mořské ryby, zeleniny nebo mořské řasy. Zdeněk Křížek vám dokáže, že výroba sushi je poměrně jednoduchá zábava, kterou zvládne úplně každý.

Objednat kurz
4100
Zbývá 10 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři