Grosseto

Zdeněk Křížek

Šéfkuchař

Kuchařská kariéra Zdeňka začala v hotelu Jalta, kde jako první v té době měli v restauraci teppanyaki – japonský speciální stůl s grilovací deskou pro úpravu jídel přímo před zraky hostů. Velice rychle se stal velkým fandou japonské kuchyně. Dlouholeté pracovní zkušenosti získával z asijských hotelů v Číně, Malajsii a Japonsku, kde si prohluboval a rozšiřoval znalosti asijské kuchyně. 
​Od roku 2018 pracuje na pozici Executive Culinary Chef​ pro síť OREA HOTELS & RESORTS.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

28. 3. Čtvrtek

Chobotnice, mušle, kalamáry Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Všechny mořské plody mají velkou výhodu. Nejenže skvěle chutnají, ale hlavně je jejich příprava velmi rychlá a většinou i jednoduchá. Mořské plody jsou téměř bez tuku, což je výhodou pro milovníky zdravého životního stylu. Jak nakoupit? Na co si dávat pozor? Jak očistit? Jak porcovat? A jak připravit? To vše a ještě mnohem víc se dozvíte na tomto kurzu pod vedením Zdeňka Křížka

Objednat jako náhradník
4200
5. 4. Pátek

Orientální chutě Indie Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Indická kuchyně je velice rozmanitá a jistě si jí zamilujete. Specifické je především použití koření. naučíme se ho používat do úplné vyrovnanosti chutí stejně jako Indové. Kurz vaření pod vedením Zdeňka Křížka je zárukou dokonalosti.

Obsazeno
3690
29. 5. Středa

Recepty à la España Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Zdeněk Křížek Vás zavede do Španělska, země zdravé a lehké kuchyně, kde nejpoužívanějšími ingrediencemi jsou olivový olej, čerstvá zelenina, ryby či mořské plody.

Objednat kurz
3990
Zbývá 12 volných míst
19. 6. Středa

Grilování ve skandinávském stylu Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Milovníci ryb a mořských plodů si zamilují nejen skandinávský styl, ale také jeho kuchyni. Nejoblíbenější pokrmy obsahují ryby jako lososy, tresky, sardinky nebo sledě. Norové milují marinovaného lososa v soli, cukru, kopru a brandy. Velké oblibě se těší i sušené ryby. Vychutnejte si skandinávský styl i kuchyni plnými doušky.

Objednat kurz
3990
Zbývá 7 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři