Grosseto

Zdeněk Křížek

Šéfkuchař

Kuchařská kariéra Zdeňka začala v hotelu Jalta, kde jako první v té době měli v restauraci teppanyaki – japonský speciální stůl s grilovací deskou pro úpravu jídel přímo před zraky hostů. Velice rychle se stal velkým fandou japonské kuchyně. Dlouholeté pracovní zkušenosti získával z asijských hotelů v Číně, Malajsii a Japonsku, kde si prohluboval a rozšiřoval znalosti asijské kuchyně. 
​Od roku 2018 pracuje na pozici Executive Culinary Chef​ pro síť OREA HOTELS & RESORTS.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

17. 10. Pondělí

Sushi Chef Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Mezi nejznámější tradiční japonské pokrmy patří sushi. Jedná se o kousky lepivé rýže o velikosti jednoho sousta doplněné kouskem syrové mořské ryby, zeleniny nebo mořské řasy. Zdeněk Křížek vám dokáže, že výroba sushi je poměrně jednoduchá zábava, kterou zvládne úplně každý.

Objednat kurz
3600
Zbývá 8 volných míst
6. 11. Neděle

Zážitkový brunch Zdeněk Křížek 10:30 - 14:30

Brunch v podání Zděňka Krížka bude mít malý nádech Asie. Nenechte si ho ujít !!!

Objednat kurz
3790
Zbývá 13 volných míst
10. 11. Čtvrtek

Indie na talíři Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Indická kuchyně je velice rozmanitá a jistě si jí zamilujete. Specifické je především použití koření. naučíme se ho používat do úplné vyrovnanosti chutí stejně jako Indové. Kurz vaření pod vedením Zdeňka Křížka je zárukou dokonalosti.

Objednat jako náhradník
3400
29. 11. Úterý

Rybí cooking class Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Tento kurz jsme pro Vás připravili ve spolupráci s Rybí zahradou, aquaponickou ekofarmou. Aquaponie spojuje chov ryb a pěstování zeleniny.

Objednat kurz
4200
Zbývá 12 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři