Grosseto

Zdeněk Křížek

Šéfkuchař

Kuchařská kariéra Zdeňka začala v hotelu Jalta, kde jako první v té době měli v restauraci teppanyaki – japonský speciální stůl s grilovací deskou pro úpravu jídel přímo před zraky hostů. Velice rychle se stal velkým fandou japonské kuchyně. Dlouholeté pracovní zkušenosti získával z asijských hotelů v Číně, Malajsii a Japonsku, kde si prohluboval a rozšiřoval znalosti asijské kuchyně. 
​Od roku 2018 pracuje na pozici Executive Culinary Chef​ pro síť OREA HOTELS & RESORTS.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

18. 1. Čtvrtek

Orientální chutě Indie Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Indická kuchyně je velice rozmanitá a jistě si jí zamilujete. Specifické je především použití koření. naučíme se ho používat do úplné vyrovnanosti chutí stejně jako Indové. Kurz vaření pod vedením Zdeňka Křížka je zárukou dokonalosti.

Objednat kurz
3690
Zbývá 9 volných míst
22. 2. Čtvrtek

Tradiční a netradiční příprava Sushi Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Mezi nejznámější tradiční japonské pokrmy patří sushi. Jedná se o kousky lepivé rýže o velikosti jednoho sousta doplněné kouskem syrové mořské ryby, zeleniny nebo mořské řasy. Zdeněk Křížek vám dokáže, že výroba sushi je poměrně jednoduchá zábava, kterou zvládne úplně každý.

Objednat kurz
4100
Zbývá 9 volných míst
3. 3. Neděle

Brunch na grilu Zdeněk Křížek 10:30 - 14:30

V případě, že patříte mezi milovníky grilování, pak pro vás máme skvělou zprávu – nemusíte se ho vzdávat ani v zimě!

Objednat kurz
4100
Zbývá 7 volných míst
28. 3. Čtvrtek

Chobotnice, mušle, kalamáry Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Všechny mořské plody mají velkou výhodu. Nejenže skvěle chutnají, ale hlavně je jejich příprava velmi rychlá a většinou i jednoduchá. Mořské plody jsou téměř bez tuku, což je výhodou pro milovníky zdravého životního stylu. Jak nakoupit? Na co si dávat pozor? Jak očistit? Jak porcovat? A jak připravit? To vše a ještě mnohem víc se dozvíte na tomto kurzu pod vedením Zdeňka Křížka

Objednat kurz
4200
Zbývá 12 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři