Grosseto

Zdeněk Křížek

Šéfkuchař

Kuchařská kariéra Zdeňka začala v hotelu Jalta, kde jako první v té době měli v restauraci teppanyaki – japonský speciální stůl s grilovací deskou pro úpravu jídel přímo před zraky hostů. Velice rychle se stal velkým fandou japonské kuchyně. Dlouholeté pracovní zkušenosti získával z asijských hotelů v Číně, Malajsii a Japonsku, kde si prohluboval a rozšiřoval znalosti asijské kuchyně. 
​Od roku 2018 pracuje na pozici Executive Culinary Chef​ pro síť OREA HOTELS & RESORTS.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

29. 4. Pondělí

Cesta za japonským poznáním Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Japonsko, Čína a k tomu všemu trochu Thajska a fantastická a netradiční gastronomie. Její taje Vám poodhalí odborník na slovo vzatý Zdeněk Křížek.

Objednat kurz
2800
22. 5. Středa

Lehká středozemní kuchyně Zdeněk Křížek 16:30 - 21:30

Zdeněk Křížek Vás zavede do Španělska, země zdravé a lehké kuchyně, kde nejpoužívanějšími ingrediencemi jsou olivový olej, čerstvá zelenina, ryby či mořské plody.

Objednat kurz
2800
30. 5. Čtvrtek

Orientální masový kurz Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Víte, že i v Japonsku znají řízek ? Nazývají ho Tonkatsu, naučíme Vás ho připravit společně s další tradiční japonskou delikatesou Sashimi a Flank steaku přidáme vůni Hoisin omáčky.

Objednat kurz
2800

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři