Grosseto

Zdeněk Křížek

Šéfkuchař

Kuchařská kariéra Zdeňka začala v hotelu Jalta, kde jako první v té době měli v restauraci teppanyaki – japonský speciální stůl s grilovací deskou pro úpravu jídel přímo před zraky hostů. Velice rychle se stal velkým fandou japonské kuchyně. Dlouholeté pracovní zkušenosti získával z asijských hotelů v Číně, Malajsii a Japonsku, kde si prohluboval a rozšiřoval znalosti asijské kuchyně. 
​Od roku 2018 pracuje na pozici Executive Culinary Chef​ pro síť OREA HOTELS & RESORTS.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

27. 5. Pátek

Krevety, kalamáry, mušle a chobotnice Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Všechny mořské plody mají velkou výhodu. Nejenže skvěle chutnají, ale hlavně je jejich příprava velmi rychlá a většinou i jednoduchá. Mořské plody jsou téměř bez tuku, což je výhodou pro milovníky zdravého životního stylu. Jak nakoupit? Na co si dávat pozor? Jak očistit? Jak porcovat? A jak připravit? To vše a ještě mnohem víc se dozvíte na tomto kurzu pod vedením Zdeňka Křížka

Objednat jako náhradník
3500
31. 5. Úterý

Asijská cesta Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Každá z asijských zemí má vlastní gastronomickou historii a věhlasná jídla. Kuchyně těchto zemí mají společné suroviny a koření. Připravili jsem pro Vás kulinářskou cestu, na kterou se s vámi vydá Zdeněk Křížek.

Objednat jako náhradník
3500
2. 6. Čtvrtek

Barevné Mexiko Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Rozmanitá kuchyně s aztéckými kořeny je plná tacos, quesadillas, burritos nebo nachos. Spojovány jsou s ní kukuřice, chilli fazole nebo avokádo. A co si s námi uvaříte?

Objednat kurz
3500
17. 6. Pátek

Masový kurz Asie na grilu Zdeněk Křížek 16:00 - 21:00

Pokud vám asijská jídla chutnají, vyzkoušejte recepty na grilu od Zdeňka Křížka.

Objednat kurz
3500
13. 7. Středa

Ryby & Seefood na grilu Zdeněk Křížek 16:30 - 21:30

Z mořských plodů grilujeme maximálně některé druhy ryb, jako je losos. Když se řekne mořské plody, velká spousta lidí si představí něco jako krevety. Ale mořské plody toho zahrnují mnohem více. Jedná se o velkou spoustu chutných ryb, které můžete na svém grilu připravit. Při tomto kurzu vás provedeme malým průvodcem grilování mořských plodů a ryb.

Objednat kurz
3600

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři