Grosseto

Zdeněk Křížek

Šéfkuchař

Kuchařská kariéra Zdeňka začala v hotelu Jalta, kde jako první v té době měli v restauraci teppanyaki – japonský speciální stůl s grilovací deskou pro úpravu jídel přímo před zraky hostů. Velice rychle se stal velkým fandou japonské kuchyně. Dlouholeté pracovní zkušenosti získával z asijských hotelů v Číně, Malajsii a Japonsku, kde si prohluboval a rozšiřoval znalosti asijské kuchyně. 
​Od roku 2018 pracuje na pozici Executive Culinary Chef​ pro síť OREA HOTELS & RESORTS.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

30. 1. Čtvrtek

Orientální masový kurz Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Víte, že i v Japonsku znají řízek ? Nazývají ho Tonkatsu, naučíme Vás ho připravit společně s další tradiční japonskou delikatesou Sashimi a Flank steaku přidáme vůni Hoisin omáčky.

Objednat kurz
2800
13. 2. Čtvrtek

Oblíbené variace sushi Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Milujete sushi a rádi byste si ho uměli připravit sami doma? Zdeněk Křížek vybral nejoblíbenější přípravy sushi, které Vás naučí.

Objednat kurz
2800
17. 3. Úterý

Poke Bowls Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Gastro trend: Udělejte si doma barevnou a zdravou poke bowl!

Objednat kurz
2690

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři