Grosseto

Zdeněk Křížek

Šéfkuchař

Kuchařská kariéra Zdeňka začala v hotelu Jalta, kde jako první v té době měli v restauraci teppanyaki – japonský speciální stůl s grilovací deskou pro úpravu jídel přímo před zraky hostů. Velice rychle se stal velkým fandou japonské kuchyně. Dlouholeté pracovní zkušenosti získával z asijských hotelů v Číně, Malajsii a Japonsku, kde si prohluboval a rozšiřoval znalosti asijské kuchyně. 
​Od roku 2018 pracuje na pozici Executive Culinary Chef​ pro síť OREA HOTELS & RESORTS.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

9. 2. Čtvrtek

Sushi Chef Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Mezi nejznámější tradiční japonské pokrmy patří sushi. Jedná se o kousky lepivé rýže o velikosti jednoho sousta doplněné kouskem syrové mořské ryby, zeleniny nebo mořské řasy. Zdeněk Křížek vám dokáže, že výroba sushi je poměrně jednoduchá zábava, kterou zvládne úplně každý.

Objednat jako náhradník
3890
28. 2. Úterý

Ústřice a mušle Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Ústřice jsou ve všech zemích světa, kde jsou k dostání, považovány za gastronomickou lahůdku. Jejich maso má lehce slanou chuť a je velmi jemné. Tradičně se jí syrové, nekousají se, ale rovnou spolknou. Pro zjemnění chuti se sluší pokapat je citrónovou šťávou, ale kreativitě se zde meze nekladou. Skvěle fungují i v kombinaci s vinným dresinkem, česnekem, chilli nebo šalotkou. Můžete je však i péct, smažit, vařit, či dokonce udit. A jak vám je připraví Zdeněk Křížek ?

Objednat kurz
4100
Zbývá 6 volných míst
30. 3. Čtvrtek

Mladá masa a jarní bylinky Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Telecí, jehněčí, kůzlečí, králičí a kuřecí maso. To jsou všechno mladá masa. Jak je připravovat, abyste z nich dostali maximum? a jaké jarní bylinky jsou v kuchyni nejlepší ?

Objednat kurz
3600
Zbývá 8 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři