Šéfkuchař
Kuchařská kariéra Zdeňka začala v hotelu Jalta, kde jako první v té době měli v restauraci teppanyaki – japonský speciální stůl s grilovací deskou pro úpravu jídel přímo před zraky hostů. Velice rychle se stal velkým fandou japonské kuchyně. Dlouholeté pracovní zkušenosti získával z asijských hotelů v Číně, Malajsii a Japonsku, kde si prohluboval a rozšiřoval znalosti asijské kuchyně.
Od roku 2018 pracuje na pozici Executive Culinary Chef pro síť OREA HOTELS & RESORTS.
Ponořte se do fascinující kuchyně dvou exotických zemí, které vám otevřou dveře do světa nezapomenutelných chutí a vůní.
Toužíte poznat pravou chuť Argentiny? Ale jak si argentinské steaky připravit aby byli šťavnaté a křehké? Základem je kvalitní a čerstvé argentinské maso. Maso z mladých býků pasoucích se na zelených a vlhkých rovinách Argentiny, zvaných Pampy. Spolupráci na tomto kurzu a dodávku kvalitního masa nám zaručí PAMPAS MARKET.
Letní večer, vůně dřeva, rozpálený gril a kulinářský zážitek pod širým nebem. Přijď si užít elegantní grilování v naší Akademii – bez spěchu, s chutí a pod vedením profíků. Tohle není běžné BBQ. Tohle je Gril & Gourmet.