Grosseto

Zdeněk Křížek

Šéfkuchař

Kuchařská kariéra Zdeňka začala v hotelu Jalta, kde jako první v té době měli v restauraci teppanyaki – japonský speciální stůl s grilovací deskou pro úpravu jídel přímo před zraky hostů. Velice rychle se stal velkým fandou japonské kuchyně. Dlouholeté pracovní zkušenosti získával z asijských hotelů v Číně, Malajsii a Japonsku, kde si prohluboval a rozšiřoval znalosti asijské kuchyně. 
​Od roku 2018 pracuje na pozici Executive Culinary Chef​ pro síť OREA HOTELS & RESORTS.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

15. 10. Pátek

Tradiční čínská kuchyně Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Čínská kuchyně se vyznačuje především neobyčejnou rozmanitostí a různorodostí. Čína je velká země a mezi kuchařskými zvyklostmi v jednotlivých regionech panují velké rozdíly. Několik známých pokrmů Vás naučíme na tomto kurzu pod vedením Zdeňka Křížka, který má velké znalosti z této oblasti.

Objednat kurz
3100
27. 10. Středa

Barevné Mexiko Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Rozmanitá kuchyně s aztéckými kořeny je plná tacos, quesadillas, burritos nebo nachos. Spojovány jsou s ní kukuřice, chilli fazole nebo avokádo. A co si s námi uvaříte?

Objednat kurz
3100
18. 11. Čtvrtek

Podzim na talíři Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Objevujte, překvapujte a posouvejte hranice dál! Přijďte si zpříjemnit podzimní dny a naučit se připravit menu, kterým okouzlíte všechny známé. Pod vedením šéfkuchaře Zdeňka Křížka zažijete podzim na talíři.

Objednat kurz
3390

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři