Grosseto

Zdeněk Křížek

Šéfkuchař

Kuchařská kariéra Zdeňka začala v hotelu Jalta, kde jako první v té době měli v restauraci teppanyaki – japonský speciální stůl s grilovací deskou pro úpravu jídel přímo před zraky hostů. Velice rychle se stal velkým fandou japonské kuchyně. Dlouholeté pracovní zkušenosti získával z asijských hotelů v Číně, Malajsii a Japonsku, kde si prohluboval a rozšiřoval znalosti asijské kuchyně. 
​Od roku 2018 pracuje na pozici Executive Culinary Chef​ pro síť OREA HOTELS & RESORTS.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

10. 6. Úterý

Ztracené poklady Indonésie a Koreje Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Ponořte se do fascinující kuchyně dvou exotických zemí, které vám otevřou dveře do světa nezapomenutelných chutí a vůní.

Objednat kurz
3890
Zbývají 2 volná místa
9. 7. Středa

Od Ibérica po Argentinu Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Toužíte poznat pravou chuť Argentiny? Ale jak si argentinské steaky připravit aby byli šťavnaté a křehké? Základem je kvalitní a čerstvé argentinské maso. Maso z mladých býků pasoucích se na zelených a vlhkých rovinách Argentiny, zvaných Pampy. Spolupráci na tomto kurzu a dodávku kvalitního masa nám zaručí PAMPAS MARKET.

Objednat kurz
3890
Zbývá 8 volných míst
13. 8. Středa

Gril & Gourmet Zdeněk Křížek 16:00 - 20:30

Letní večer, vůně dřeva, rozpálený gril a kulinářský zážitek pod širým nebem. Přijď si užít elegantní grilování v naší Akademii – bez spěchu, s chutí a pod vedením profíků. Tohle není běžné BBQ. Tohle je Gril & Gourmet.

Objednat kurz
3790
Zbývá 9 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři