Grosseto

Zdeněk Křížek

Šéfkuchař

Kuchařská kariéra Zdeňka začala v hotelu Jalta, kde jako první v té době měli v restauraci teppanyaki – japonský speciální stůl s grilovací deskou pro úpravu jídel přímo před zraky hostů. Velice rychle se stal velkým fandou japonské kuchyně. Dlouholeté pracovní zkušenosti získával z asijských hotelů v Číně, Malajsii a Japonsku, kde si prohluboval a rozšiřoval znalosti asijské kuchyně. 
​Od roku 2018 pracuje na pozici Executive Culinary Chef​ pro síť OREA HOTELS & RESORTS.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

18. 9. Středa

Barevné Mexiko Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Rozmanitá kuchyně s aztéckými kořeny je plná tacos, quesadillas, burritos nebo nachos. Spojovány jsou s ní kukuřice, chilli fazole nebo avokádo. A co si s námi uvaříte?

Objednat kurz
3900
Zbývají 4 volná místa
15. 10. Úterý

Italský podzim Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Zdeněk Křížek nás tentokrát zve do slunné Itálie a připraví nám menu, které bude hrát všemi podzimními chutěmi a barvami. Jak vypadá italská kuchyně na podzim? Čím si Italiani zpříjemňují jídelní tabuli během přicházející doby odpočinku? Co nesmí chybět v hlavní podzimní nabídce místních podniků?

Objednat kurz
3890
Zbývá 13 volných míst
13. 11. Středa

Tradiční a netradiční příprava Sushi Zdeněk Křížek 16:30 - 21:00

Mezi nejznámější tradiční japonské pokrmy patří sushi. Jedná se o kousky lepivé rýže o velikosti jednoho sousta doplněné kouskem syrové mořské ryby, zeleniny nebo mořské řasy. Zdeněk Křížek vám dokáže, že výroba sushi je poměrně jednoduchá zábava, kterou zvládne úplně každý.

Objednat kurz
4100
Zbývá 16 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři