Grosseto

Pavel Roubíček

Šéfkuchař

Šéfkuchař a supervisor celé sítě Grosseto. Své profesní zkušenosti získával v pražských restauracích Bellevue a Mucha. Později absolvoval stáže v restauraci La Subida a dalších italských michelinských restauracích. 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

17. 5. Čtvrtek

Klasické těstoviny a omáčky Pavel Roubíček 16:30 - 21:30

Naučte se připravit klasické italské těstoviny a omáčky jak je vaří v Grossetu. Kurzem vás provede šéfkuchař sítě Grosseto Pavel Roubíček.

Objednat kurz
2400
4. 6. Pondělí

Farmářské kuře Pavel Roubíček 16:30 - 21:30

Pavel Roubíček Vám v jeho novém kurzu ukáže, jak si poradit s celým farmářským kuřetem. Uvidíte, že i porcování pod jeho vedením hravě zvládnete!

Objednat kurz
2600
13. 6. Středa

Úpravy masa v italské kuchyni Pavel Roubíček 16:30 - 21:30

V tomto kurzu se naučíme vybrat správné maso k jednotlivým pokrmům, vysvětlíme si jak maso uchovávat a zpracovávat a jak ho správně krájet a připravit.

Objednat kurz
2890
19. 6. Úterý

Salátové kombinace na každé roční období Pavel Roubíček 16:30 - 21:00

Objevte poklady z naší i mezinírodní zahrádky a způsob jak z nich za pomoci pečlivě vychucených a netradičních dresinků vykouzlit maximum chuti.

Objednat kurz
2100
10. 9. Pondělí

Jak vykouzlit pravé italské risotto Pavel Roubíček 16:30 - 21:30

V tomto kurzu se naučíme, jak krok po kroku připravit základní autentické italské risotto a z něho různé variace. Jakou rýži použít a jak docílit krémová konzistence risotta.

Objednat kurz
2200

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Partneři