Grosseto

Pavel Roubíček

Šéfkuchař

Šéfkuchař a supervisor celé sítě Grosseto. Své profesní zkušenosti získával v pražských restauracích Bellevue a Mucha. Později absolvoval stáže v restauraci La Subida a dalších italských michelinských restauracích. 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

19. 11. Středa

Klasické těstoviny a omáčky Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Naučte se připravovat čerstvé italské těstoviny od základu a doplňte je omáčkami, které tvoří srdce italské kuchyně. Jednoduché suroviny, správná technika a autentická chuť – přesně tak, jak to dělají Italové.

Objednat jako náhradník
3890
21. 1. Středa

Jak na čerstvé domácí těstoviny Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Objevte tajemství dokonale hladkého těsta a naučte se připravovat čerstvé těstoviny přesně tak, jak to dělají italští mistři. Jen pár surovin, správná technika a výsledek, který vás dostane.

Objednat kurz
3290
Zbývá 7 volných míst
5. 2. Čtvrtek

Klasické těstoviny a omáčky Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Naučte se připravovat čerstvé italské těstoviny od základu a doplňte je omáčkami, které tvoří srdce italské kuchyně. Jednoduché suroviny, správná technika a autentická chuť – přesně tak, jak to dělají Italové.

Objednat kurz
3890
Zbývá 16 volných míst
24. 3. Úterý

Úpravy masa v italské kuchyni Pavel Roubíček 16:30 - 21:00

Italská kuchyně je oslavou jednoduchosti, surovin a poctivých technik. V tomto kurzu se naučíte, jak správně připravit a zpracovat maso v duchu italských tradic – od výběru a porcování po pečení, dušení i servírování. Objevte, jak Italové spojují respekt k surovinám s neodolatelnou chutí.

Objednat kurz
3790
Zbývá 16 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři