Grosseto

Pavel Roubíček

Šéfkuchař

Šéfkuchař a supervisor celé sítě Grosseto. Své profesní zkušenosti získával v pražských restauracích Bellevue a Mucha. Později absolvoval stáže v restauraci La Subida a dalších italských michelinských restauracích. 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

14. 5. Úterý

Zucchine, lasagne, tagliata, tiramisu Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Jak se dají doma připravit lasagne ? Dokonalý italský recept na lasagne, který neznáte a k tomu sladká tečka Tiramisu. Kdo by odolal? Jednoduše Dolce Vita !

Objednat kurz
3890
Zbývá 6 volných míst
15. 5. Středa

Jak na čerstvé domácí těstoviny Pavel Roubíček 16:30 - 21:00

Naučte se domácí těstoviny a udělejte si je v pohodlí domova. Vyzkoušíte si tvoření těstovin bez pomoci strojku, ale i s ním. Uvidíte, že to není nic složitého.

Objednat kurz
3290
Zbývá 10 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři