Grosseto

Pavel Roubíček

Šéfkuchař

Šéfkuchař a supervisor celé sítě Grosseto. Své profesní zkušenosti získával v pražských restauracích Bellevue a Mucha. Později absolvoval stáže v restauraci La Subida a dalších italských michelinských restauracích. 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

18. 9. Středa

Úpravy masa v italské kuchyni Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

V tomto kurzu se naučíme vybrat správné maso k jednotlivým pokrmům, vysvětlíme si jak maso uchovávat a zpracovávat a jak ho správně krájet a připravit.

Objednat kurz
2890
3. 10. Čtvrtek

Italský pětiboj Pavel Roubíček 16:30 - 21:00

Chtěli byste si doma uvařit těstoviny jako v Itálii? Stále se Vám nedaří uvařit rýži na rizoto? Máte rádi maso, ale nevíte jak na něj? Tak přesně pro Vás je tento kurz s Pavlem jako dělaný.

Objednat kurz
2790
10. 10. Čtvrtek

Klasické těstoviny a omáčky Pavel Roubíček 16:30 - 21:00

Naučte se připravit klasické italské těstoviny a omáčky jak je vaří v Grossetu. Kurzem vás provede šéfkuchař sítě Grosseto Pavel Roubíček.

Objednat kurz
2400
17. 10. Čtvrtek

Od základní tomatové omáčky až po lasagne Pavel Roubíček 16:30 - 21:00

Šéfkuchař Pavel Roubíček Vás naučí jak krok po kroku připravit pravé italské Lasagne alla Bolognese, ale i mnohem víc.

Objednat kurz
2400

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři