Grosseto

Pavel Roubíček

Šéfkuchař

Šéfkuchař a supervisor celé sítě Grosseto. Své profesní zkušenosti získával v pražských restauracích Bellevue a Mucha. Později absolvoval stáže v restauraci La Subida a dalších italských michelinských restauracích. 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

11. 1. Čtvrtek

Klasické těstoviny a omáčky Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Naučte se připravit klasické italské těstoviny a omáčky jak je vaří v Grossetu. Kurzem vás provede šéfkuchař sítě Grosseto Pavel Roubíček.

Objednat jako náhradník
3390
8. 2. Čtvrtek

Jak na čerstvé domácí těstoviny Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Naučte se domácí těstoviny a udělejte si je v pohodlí domova. Vyzkoušíte si tvoření těstovin bez pomoci strojku, ale i s ním. Uvidíte, že to není nic složitého.

Objednat kurz
3290
Zbývá 12 volných míst
7. 3. Čtvrtek

Italský pětiboj Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Chtěli byste si doma uvařit těstoviny jako v Itálii? Stále se Vám nedaří uvařit rýži na rizoto? Máte rádi maso, ale nevíte jak na něj? Tak přesně pro Vás je tento kurz s Pavlem jako dělaný.

Objednat kurz
3890
Zbývá 9 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři