Grosseto

Pavel Roubíček

Šéfkuchař

Šéfkuchař a supervisor celé sítě Grosseto. Své profesní zkušenosti získával v pražských restauracích Bellevue a Mucha. Později absolvoval stáže v restauraci La Subida a dalších italských michelinských restauracích. 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

12. 6. Středa

Úpravy masa v italské kuchyni Pavel Roubíček 16:30 - 21:00

V tomto kurzu se naučíme vybrat správné maso k jednotlivým pokrmům, vysvětlíme si jak maso uchovávat a zpracovávat a jak ho správně krájet a připravit.

Objednat kurz
2890
20. 6. Čtvrtek

Lehké italské menu Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Lehká italská kuchyně pohladí každou Vaší chuťovou buňku. Naučíte se připravit si Bruschettu jako pravý Italové :-)

Objednat kurz
2400

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři