Šéfkuchař
Šéfkuchař a supervisor celé sítě Grosseto. Své profesní zkušenosti získával v pražských restauracích Bellevue a Mucha. Později absolvoval stáže v restauraci La Subida a dalších italských michelinských restauracích.
Naučte se připravovat čerstvé italské těstoviny od základu a doplňte je omáčkami, které tvoří srdce italské kuchyně. Jednoduché suroviny, správná technika a autentická chuť – přesně tak, jak to dělají Italové.
Objevte tajemství dokonale hladkého těsta a naučte se připravovat čerstvé těstoviny přesně tak, jak to dělají italští mistři. Jen pár surovin, správná technika a výsledek, který vás dostane.
Naučte se připravovat čerstvé italské těstoviny od základu a doplňte je omáčkami, které tvoří srdce italské kuchyně. Jednoduché suroviny, správná technika a autentická chuť – přesně tak, jak to dělají Italové.
Italská kuchyně je oslavou jednoduchosti, surovin a poctivých technik. V tomto kurzu se naučíte, jak správně připravit a zpracovat maso v duchu italských tradic – od výběru a porcování po pečení, dušení i servírování. Objevte, jak Italové spojují respekt k surovinám s neodolatelnou chutí.