Grosseto

Pavel Roubíček

Šéfkuchař

Šéfkuchař a supervisor celé sítě Grosseto. Své profesní zkušenosti získával v pražských restauracích Bellevue a Mucha. Později absolvoval stáže v restauraci La Subida a dalších italských michelinských restauracích. 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

13. 12. Úterý

Italský pětiboj Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Chtěli byste si doma uvařit těstoviny jako v Itálii? Stále se Vám nedaří uvařit rýži na rizoto? Máte rádi maso, ale nevíte jak na něj? Tak přesně pro Vás je tento kurz s Pavlem jako dělaný.

Objednat kurz
3890
Zbývá 6 volných míst
12. 1. Čtvrtek

Úpravy masa v italské kuchyni Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

V tomto kurzu se naučíme vybrat správné maso k jednotlivým pokrmům, vysvětlíme si jak maso uchovávat a zpracovávat a jak ho správně krájet a připravit.

Objednat kurz
3790
Zbývá 11 volných míst
1. 2. Středa

Italská klasika z Grosseta Pavel Roubíček 16:00 - 20:30

Toskánské město Grosseto dalo název naší Pizzeria Ristorante, kterou zná snad už každý :-) Nejoblíbenější pokrmy z této vyhlášené restaurace jsou součástí menu kurzu vaření pod vedením Pavla Roubíčka, který je šéfkuchařem Grosseta přes 20 let.

Objednat kurz
3490
Zbývá 12 volných míst
28. 3. Úterý

Jak na čerstvé domácí těstoviny Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Naučte se domácí těstoviny a udělejte si je v pohodlí domova. Vyzkoušíte si tvoření těstovin bez pomoci strojku, ale i s ním. Uvidíte, že to není nic složitého.

Objednat kurz
3290
Zbývá 7 volných míst
4. 4. Úterý

Klasické těstoviny a omáčky Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Naučte se připravit klasické italské těstoviny a omáčky jak je vaří v Grossetu. Kurzem vás provede šéfkuchař sítě Grosseto Pavel Roubíček.

Objednat kurz
3390
Zbývá 13 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři