Grosseto

Pavel Roubíček

Šéfkuchař

Šéfkuchař a supervisor celé sítě Grosseto. Své profesní zkušenosti získával v pražských restauracích Bellevue a Mucha. Později absolvoval stáže v restauraci La Subida a dalších italských michelinských restauracích. 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

16. 6. Středa

Klasické těstoviny a omáčky Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Naučte se připravit klasické italské těstoviny a omáčky jak je vaří v Grossetu. Kurzem vás provede šéfkuchař sítě Grosseto Pavel Roubíček.

Objednat jako náhradník
2400
7. 7. Středa

Italská klasika z Grosseta Pavel Roubíček 16:30 - 21:00

Toskánské město Grosseto dalo název naší Pizzeria Ristorante, kterou zná snad už každý :-) Nejoblíbenější pokrmy z této vyhlášené restaurace jsou součástí menu kurzu vaření pod vedením Pavla Roubíčka, který je šéfkuchařem Grosseta přes 20 let.

Objednat kurz
2890
13. 7. Úterý

Úpravy masa v italské kuchyni Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

V tomto kurzu se naučíme vybrat správné maso k jednotlivým pokrmům, vysvětlíme si jak maso uchovávat a zpracovávat a jak ho správně krájet a připravit.

Objednat kurz
2890
15. 7. Čtvrtek

Italský pětiboj Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Chtěli byste si doma uvařit těstoviny jako v Itálii? Stále se Vám nedaří uvařit rýži na rizoto? Máte rádi maso, ale nevíte jak na něj? Tak přesně pro Vás je tento kurz s Pavlem jako dělaný.

Objednat jako náhradník
2790

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři