Grosseto

Pavel Roubíček

Šéfkuchař

Šéfkuchař a supervisor celé sítě Grosseto. Své profesní zkušenosti získával v pražských restauracích Bellevue a Mucha. Později absolvoval stáže v restauraci La Subida a dalších italských michelinských restauracích. 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

13. 10. Středa

Italský pětiboj Pavel Roubíček 16:30 - 21:00

Chtěli byste si doma uvařit těstoviny jako v Itálii? Stále se Vám nedaří uvařit rýži na rizoto? Máte rádi maso, ale nevíte jak na něj? Tak přesně pro Vás je tento kurz s Pavlem jako dělaný.

Objednat kurz
2790
20. 10. Středa

Italská klasika z Grosseta Pavel Roubíček 16:30 - 20:00

Toskánské město Grosseto dalo název naší Pizzeria Ristorante, kterou zná snad už každý :-) Nejoblíbenější pokrmy z této vyhlášené restaurace jsou součástí menu kurzu vaření pod vedením Pavla Roubíčka, který je šéfkuchařem Grosseta přes 20 let.

Objednat kurz
2890
26. 10. Úterý

Klasické těstoviny a omáčky Pavel Roubíček 16:30 - 20:30

Naučte se připravit klasické italské těstoviny a omáčky jak je vaří v Grossetu. Kurzem vás provede šéfkuchař sítě Grosseto Pavel Roubíček.

Objednat kurz
2400
4. 11. Čtvrtek

Jak na čerstvé domácí těstoviny Pavel Roubíček 16:30 - 20:00

Naučte se domácí těstoviny a udělejte si je v pohodlí domova. Vyzkoušíte si tvoření těstovin bez pomoci strojku, ale i s ním. Uvidíte, že to není nic složitého.

Objednat kurz
2400
1. 12. Středa

Od základní tomatové omáčky až po lasagne Pavel Roubíček 16:30 - 20:00

Šéfkuchař Pavel Roubíček Vás naučí jak krok po kroku připravit pravé italské Lasagne alla Bolognese, ale i mnohem víc.

Objednat kurz
2400

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři