Grosseto

Bára Lamačová

Cukrářka

Bára se pečení začala věnovat při střední škole, hned poté zkusila společně s mamkou nabídnou své cukrářské výrobky na místních farmářských trzích, kde sklízely velké úspěchy.  Začaly péct jednoduché věci jako jsou koláče, sušenky, koblihy atd.. mamka quiche, různé tyčky z listového těsta a později právě chleby. Také společně pekly na zakázku, vánoční cukroví, svatby atd.. Později dostaly nabídku na otevření kavárny v rámci 8smičky v Humpolci. Do kavárny se sjíždějí lidé z celé země, aby ochutnali skvělé zákusky. Při kavárně se stále věnuje svatbám, dortům na narozeniny. Bára se specializujeme na českou klasiku, ať už jde o dorty (věnečky, špičky, kremrole..) nebo pečivo (klasické buchty, koláče..) ale i světovou cukrařinu, aby si každý mohl vybrat podle svých chutí. V článku časopisu Forbes se dozvíte další podrobnosti https://forbes.cz/vse-se-muzete-naucit-sami-rika-cukrarka-za-jejimiz-dorty-se-jezdi-na-vysocinu-z-cele-zeme/

 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

14. 5. Středa

Sladká elegance Francie Bára Lamačová 16:30 - 21:00

JARNÍ AKCE ! Milujete jemné dezerty a chcete se naučit tajemství francouzské cukrařiny? Přijďte na náš nový kurz, kde se naučíte připravovat klasické francouzské dezerty.

Objednat kurz
3490
Zbývá 12 volných míst
5. 6. Čtvrtek

Tartaletky od základu po dokonalost Bára Lamačová 10:00 - 15:00

Vstupte do světa delikátní francouzské cukrařiny a naučte se připravovat tartaletky, které potěší nejen chuťové buňky, ale i oko. Pod vedení Báry Lamačové, zkušené cukrářky, objevíte tajemství dokonale křehkého těsta, jemných náplní a precizní dekorace.

Objednat kurz
3290
Zbývá 8 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři