Šéfkuchař
Jsem člověk který žije svůj život v kuchyni, je to moje práce, koníček a neuvěřitelná vášeň. Ani si neumím představit že bych dělal něco jiného.
Projel jsem kus světa abych se naučil co jen jsem mohl a teď Vám to mohl předat. Nyní působím jako Excutive chef v Augustine Restaurantu
v Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague.
Jak maso dobře ugrilovat, aby nebylo tvrdé a zůstalo šťavnaté? Tipy a triky, které vám usnadní přípravu masa na grilu a ušetří zklamané chvíle. Máme pro vás masový grilovací kurz.
Honza Horák se chystá na národní kolo soutěže Bocuse d’Or, kterému se také přezdívá kuchařský Oscar, a příští rok se chystá na olympiádu s juniorským národním týmem. Zastaví se na chvíli u nás v Kulinářské akademii, aby nám ukázal jak vypadá menu v jeho podání.