Grosseto

Jan Horák

Šéfkuchař

Jsem člověk který žije svůj život v kuchyni, je to moje práce, koníček a neuvěřitelná vášeň. Ani si neumím představit že bych dělal něco jiného.

Projel jsem kus světa abych se naučil co jen jsem mohl a teď Vám to mohl předat. Nyní působím jako Excutive chef v Augustine Restaurantu
v Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague.

 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

11. 4. Čtvrtek

Základy fermentace Jan Horák 16:30 - 21:00

Ptáte se, co je to ta fermentace, o které se pořád mluví a proč je to tak zdravé? Proč doma zkoušet kvasit zeleninu a proč ji jíst a další skvělé rady pro domácí kvašení.

Objednat kurz
3500
Zbývá 11 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři