Grosseto

Jan Horák

Šéfkuchař

Jsem člověk který žije svůj život v kuchyni, je to moje práce, koníček a neuvěřitelná vášeň. Ani si neumím představit že bych dělal něco jiného.

Projel jsem kus světa abych se naučil co jen jsem mohl a teď Vám to mohl předat. Nyní působím jako Excutive chef v Augustine Restaurantu
v Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague.

 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

15. 8. Čtvrtek

Štavnaté grilování Jan Horák 16:00 - 20:00

Jak maso dobře ugrilovat, aby nebylo tvrdé a zůstalo šťavnaté? Tipy a triky, které vám usnadní přípravu masa na grilu a ušetří zklamané chvíle. Máme pro vás masový grilovací kurz.

Objednat kurz
4300
Zbývá 8 volných míst
25. 9. Středa

Maso a ryby v podání Honzy Horáka Jan Horák 16:30 - 21:00

Honza Horák se chystá na národní kolo soutěže Bocuse d’Or, kterému se také přezdívá kuchařský Oscar, a příští rok se chystá na olympiádu s juniorským národním týmem. Zastaví se na chvíli u nás v Kulinářské akademii, aby nám ukázal jak vypadá menu v jeho podání.

Objednat kurz
4100
Zbývá 16 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři