Grosseto

Jan Horák

Šéfkuchař

Jsem člověk který žije svůj život v kuchyni, je to moje práce, koníček a neuvěřitelná vášeň. Ani si neumím představit že bych dělal něco jiného.

Projel jsem kus světa abych se naučil co jen jsem mohl a teď Vám to mohl předat. Nyní působím jako Sous chef v Hotelu Four Seasons Prague.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

26. 1. Čtvrtek

Základy fermentace Jan Horák 16:30 - 21:00

Ptáte se, co je to ta fermentace, o které se pořád mluví a proč je to tak zdravé? Proč doma zkoušet kvasit zeleninu a proč ji jíst a další skvělé rady pro domácí kvašení.

Objednat kurz
3500
Zbývá 19 volných míst
1. 3. Středa

Jihoamerická kuchyně aneb hory masa Jan Horák 16:30 - 21:00

Zamilovat se do jihoamerického hovězího masa je snadné. Podlehnout jeho podmanivé, voňavé a křehké chuti vás nebude stát mnoho. Stačí jedno ochutnání! Přijďte si užít ROZTANČENÝ KURZ !

Objednat kurz
4200
Zbývá 8 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři