Grosseto

Jan Horák

Šéfkuchař

Jsem člověk který žije svůj život v kuchyni, je to moje práce, koníček a neuvěřitelná vášeň. Ani si neumím představit že bych dělal něco jiného.

Projel jsem kus světa abych se naučil co jen jsem mohl a teď Vám to mohl předat. Nyní působím jako Excutive chef v Augustine Restaurantu
v Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague.

 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

6. 3. Čtvrtek

Gurmánská cesta s lanýži Jan Horák 16:30 - 21:00

Objevte výjimečné chutě lanýžů a naučte se , jak je zakomponovat do svých pokrmů jako praví mistři kuchyně. Tento kurz vás provede světem lanýžů a Lovci lanýžů, naši dodavatelé - Laniche vás seznámí s jejich historií, druhy a vysvětlí techniky, jak se lanýže loví. Šéfkuchař Honza Horák vám předvede svá kouzla jak lanýže správně připravovat a kombinovat s různými ingrediencemi.

Objednat kurz
4900
Zbývá 15 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři