Grosseto

Edita Paulusová

Cukrářka

Edita je cukrářka a lektorka cukrářských kurzů. Více než 20 let pracovala pro přední pražské hotely a restaurace, mj. v hotelu Palace a Admiral, v restauracích Le Bistrot de Marléne a La Degustation Boheme Bourgeoise. Byla šéfcukrářkou v restauraci Amandine a Café Savoy. Již více než 10 let je lektorkou cukrářských kurzů a workshopů. Po mnoho let se věnuje food stylingu a sestavování nových receptur pro časopisy i gastronomické provozy. Externě spolupracuje s restaurací Field, která je držitelem michelinského ocenění. Pravidelně se účastní školení u zahraničních mistrů  a nové trendy zavádí do českého cukrářského řemesla. 


Pokračovat na mé kurzy

Tento lektor nyní nemá vypsané žádné termíny kurzů.

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři