Grosseto

Petr Hajný

Šéfkuchař

Petr Hajný původně kuchařem být nechtěl, toužil po rukách od šmíru, jako měl jeho táta. Ten ho však od profese automechanika zrazoval, takže si Petr vybral obor kuchař/číšník a práci u sporáku si zamiloval.

Jako učeň se dostal na praxi do hotelu InterContinental a jeho luxusní restaurace Zlatá Praha, která ho nadchla atraktivními surovinami a neobvyklými kreacemi na talířích. Po vyučení vyrazil na cestu po pražských restauracích. Jeho "kulinární angažmá" bylo třeba ve Flambéé, v Domě vína U Závoje, ve slavné Ville Richter nebo v Piano Nobile. To je jen skromný výčet restaurací, kde jste se mohli dříve potkat s Petrovým kuchařským umem. Ovšem dnes vaří v Zas a znova.


Pokračovat na mé kurzy

Tento lektor nyní nemá vypsané žádné termíny kurzů.
Můžeme Vám poslat informaci, jakmile lektor vypíše termín.

Upozornit na termín

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři