Šéfkuchař
Petr Hajný původně kuchařem být nechtěl, toužil po rukách od šmíru, jako měl jeho táta. Ten ho však od profese automechanika zrazoval, takže si Petr vybral obor kuchař/číšník a práci u sporáku si zamiloval.
Jako učeň se dostal na praxi do hotelu InterContinental a jeho luxusní restaurace Zlatá Praha, která ho nadchla atraktivními surovinami a neobvyklými kreacemi na talířích. Po vyučení vyrazil na cestu po pražských restauracích. Jeho "kulinární angažmá" bylo třeba ve Flambéé, v Domě vína U Závoje, ve slavné Ville Richter nebo v Piano Nobile. To je jen skromný výčet restaurací, kde jste se mohli dříve potkat s Petrovým kuchařským umem. Ovšem dnes vaří v Zas a znova.
Tento lektor nyní nemá vypsané žádné termíny kurzů.
Můžeme Vám poslat informaci, jakmile lektor vypíše termín.