Kuchař
Kevin Ngu v české republice pracoval několik let v asijské fusion restauraci Sasazu pod vedenim šéfkuchaře Sahaf Satabay. Po ukončení v SaSaZu pracoval v asijské restauraci v Berlíně Nithan Thai, která patří mezi vyhlášené Berlínské asijské restaurace. Nyni Kevina najdete v restauraci Sia, kde pracuje pod vedením šéfkuchaře Jiřího Štiffta. Kevin vaří srdcem, tradiční asijskou kuchyni. Nejvíce ho baví autentičnost a tradiční recepty a zároveň se nebrání kombinaci s Evropskou kuchyní. Podle Kevina je jídlo středobodem vietnamské rodiny. Představuje možnost strávit čas společně s blízkými a je hlavním prvkem oslav a svátků. Do našich kurzů plánuje Kevin přinést právě autentičnost a předat vám načerpané zkušenosti.
Nejlepší vietnamská polévka? Bezkonkurenčně Bún Cá. Zkoušeli jste si ji už připravit doma ? Neodvažujete se ? O tom, že příprava není složitá vás přesvědčí vietnamský kuchař tělem i duší Kevin Ngu.