Grosseto

Mirek Kalina

Šéfkuchař

Mirek Kalina pracoval  jako šéfkuchař v předních českých restauracích jako Bazar, Aqua, Kampapark, Šípek Bistrot, ADA a restauraci pražského hotelu Hoffmeister. Absolvoval řadu zahraničních stáží včetně tří restaurací, které jsou držiteli hvězdy v průvodci Michelin a především v legendární tříhvězdičkové Les Prés d‘Eugenie u uznávaného šéfkuchaře a jednoho ze zakladatelů nouvelle cuisine (francouzské nové kuchyně) Michela Guerarda. Zajímavou zkušeností byla pro Mirka také role porotce v kuchařské soutěži MasterChef Česko. Nyní působí jako Chef Ambsador gastronomického projektu ARRIGŌ v Děčíně, kde přispívá svými zkušenostmi k tvorbě menu a v otevřené kuchyni  téměř každý den připravuje skvělá jídla, ať už se jedná o českou kuchyni obohacenou novými nápady, skvěle připravené ryby nebo zvěřinu. Současně pracuje na svých cateringových a gastronomických akcích a jelikož je pánem svého času, může pořádat  kurzy vaření a předávat tak široké veřejnosti radost ze své práce a nasbírané zkušenosti.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

30. 6. Pátek

Grill menu Mirka Kaliny Mirek Kalina 16:30 - 21:00

Staňte se mistrem grilování! Společně s Mirkem Kalinou zažijete grilovací senzaci a ještě k tomu se naučíte jak správně připravit maso na gril a jaké omáčky jsou ty správné.

Objednat kurz
3900
Zbývá 6 volných míst

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři