Grosseto

Natali Šnicerová

Šéfkuchařka

Natali Šnicerová se podílí na konceptu restaurace Public Chilli, které si zakládá na tradičních receptech za využití originálního přístupu a kvalitních čerstvých surovinách. Po příjezdu do ČR z Vietnamu otevřela populární asijské bistro Red Hot Chilli v pražském Karlíně, kde působila 8 let. Ve své nové restauraci v samém srdci Prahy vaří jídla podle tradičních receptů z různých zemí Asie, od Vietnamu, Thajska, Japonska nebo Jižní Koreje.

Natali procestovala svět a postupně se zdokonalovala v kuchařském umění, na kterém miluje zejména kombinování exotických chutí. V letošním roce hodnotila také jídlo soutěžících v kuchařském pořadu MasterChef.


Pokračovat na mé kurzy

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři