šéfkuchař
S vietnamskou kuchyní se kromě domácího stolu seznámil během stáže v Culinary Arts School v Saigonu a práce v rodinných Hanojských bistrech. Jako rodilý Jilemničák strávil většinu života v Čechách, kde ho neodmyslitelně ovlivnila i moderní evropská kuchyně. Za zmínku stojí například praxe v restauraci Story Michala Černého či Entrée pod taktovkou Přemka Forejta. Spolu se svým bratrem Giangem otevřeli v roce 2014 restauraci Gao Den v pražských Stodůlkách. Cílem bylo převést pravou vietnamskou kuchyni do kultivovaného a moderního prostředí. Po úspěšném fungování restaurace se rozhodli pro otevření dalšího podniku- Taro, kde servírují sedmichodovou degustaci na baru kolem otevřené kuchyně.
Okouzlila Vás vietnamská kuchyně? Pod taktovkou Khanh Ta se dozvíte, jak docílit při vaření vietnamské kuchyně těch nejlepší výsledků.
Šéfkuchař Khanh se inspiruje především vietnamskou kuchyní a používá při tom nečekané techniky a suroviny. Výsledkem jsou originální kombinace spolu s jedinečným zážitkem.