Grosseto

Khanh Ta

šéfkuchař

S vietnamskou kuchyní se kromě domácího stolu seznámil během stáže v Culinary Arts School v Saigonu a práce v rodinných Hanojských bistrech. Jako rodilý Jilemničák strávil většinu života v Čechách, kde ho neodmyslitelně ovlivnila i moderní evropská kuchyně. Za zmínku stojí například praxe v restauraci Story Michala Černého či Entrée pod taktovkou Přemka Forejta. Spolu se svým bratrem Giangem otevřeli v roce 2014 restauraci Gao Den v pražských Stodůlkách. Cílem bylo převést pravou vietnamskou kuchyni do kultivovaného a moderního prostředí. Po úspěšném fungování restaurace se rozhodli pro otevření dalšího podniku- Taro, kde servírují sedmichodovou degustaci na baru kolem otevřené kuchyně.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

23. 10. Středa

Chutě vietnamské kuchyně Khanh Ta 16:30 - 21:00

Okouzlila Vás vietnamská kuchyně? Pod taktovkou Khanh Ta se dozvíte, jak docílit při vaření vietnamské kuchyně těch nejlepší výsledků.

Objednat kurz
3200

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři