Grosseto

Khanh Ta

šéfkuchař

S vietnamskou kuchyní se kromě domácího stolu seznámil během stáže v Culinary Arts School v Saigonu a práce v rodinných Hanojských bistrech. Jako rodilý Jilemničák strávil většinu života v Čechách, kde ho neodmyslitelně ovlivnila i moderní evropská kuchyně. Za zmínku stojí například praxe v restauraci Story Michala Černého či Entrée pod taktovkou Přemka Forejta. Spolu se svým bratrem Giangem otevřeli v roce 2014 restauraci Gao Den v pražských Stodůlkách. Cílem bylo převést pravou vietnamskou kuchyni do kultivovaného a moderního prostředí. Po úspěšném fungování restaurace se rozhodli pro otevření dalšího podniku- Taro, kde servírují sedmichodovou degustaci na baru kolem otevřené kuchyně.


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

31. 8. Středa

Vietnam na grilu s Khanh Ta Khanh Ta 16:30 - 21:00

Připravili jsme pro Vás s šéfkuchařem Khant Ta nový kurz. Opět nahlédneme pod ruce mistra vientnamské kuchyně, který nás naučí jak si připravit ty nejpestřejší pokrmy tentokrát na grilu !!

Obsazeno
3900

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři