Grosseto

Adie - Adela Srbová

Cukrářka

Adie (oficiálním jménem Adela Srbová) vystudovala v Ústí nad Labem design interiéru na FUD UJEP. Přičemž na své stáži v Británii propadla pečení a cukrařině, takže po návratu přemýšlela, jak spojit design a jídlo dohromady. Při magisterském studiu absolvovala dálkově učňovský obor Kuchař v pražském Braníku. Čtyři roky působila jako foodstylistka, ale cukrařina ji strhla natolik, že si nakonec otevřela vlastní zakázkovou výrobu známou pod jménem – ADIE dorty. V sezóně se Adie nejčastěji věnuje svatebním dortům a sweet barům. 


Pokračovat na mé kurzy

Termíny kurzů

5. 8. Středa

Cukrářské základy II.- KOLÁČOVÁ TĚSTA Adie - Adela Srbová 10:00 - 14:00

Zajímá vás, jaké jsou poslední trendy v cukrařině? Tak se na pár z nich pojďme podívat. Po absolvování trilogie "Cukrářské základy" budete znát všechny správné postupy, vychytávky i triky, které jsou pro cukrařinu nezbytné. Těsta jsou základním kamenem pro všechny pečené moučníky a dezerty, naučíte se je připravovat jako profík.

Objednat kurz
1990
2. 9. Středa

Cukrářské základy III.- KYNUTÁ TĚSTA Adie - Adela Srbová 10:00 - 14:00

Zajímá vás, jaké jsou poslední trendy v cukrařině? Tak se na pár z nich pojďme podívat. Po absolvování trilogie "Cukrářské základy" budete znát všechny správné postupy, vychytávky i triky, které jsou pro cukrařinu nezbytné. Těsta jsou základním kamenem pro všechny pečené moučníky a dezerty, naučíte se je připravovat jako profík.

Objednat kurz
1990

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři