Grosseto

Adie - Adela Srbová

Cukrářka

Adie (oficiálním jménem Adela Srbová) vystudovala v Ústí nad Labem design interiéru na FUD UJEP. Přičemž na své stáži v Británii propadla pečení a cukrařině, takže po návratu přemýšlela, jak spojit design a jídlo dohromady. Při magisterském studiu absolvovala dálkově učňovský obor Kuchař v pražském Braníku. Čtyři roky působila jako foodstylistka, ale cukrařina ji strhla natolik, že si nakonec otevřela vlastní zakázkovou výrobu známou pod jménem – ADIE dorty. V sezóně se Adie nejčastěji věnuje svatebním dortům a sweet barům. 


Pokračovat na mé kurzy

Zaregistrujte se pro zasílání měsíčního přehledu kurzů

Přihlášením k newsletteru souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Partneři